Forfremmet til assosierte partnere

Aleksander Monsen og Erik Greipsland har blitt assosierte partnere i Bing Hodneland.
Aleksander Monsen (t.v.) og Erik Greipsland. | Foto: Bing Hodneland
Aleksander Monsen (t.v.) og Erik Greipsland. | Foto: Bing Hodneland

Det bekrefter advokatfirmaet på sine hjemmesider.

Begge har vært senioradvokater i eiendomsavdelingen.

For meg er dette særlig en mulighet til å ta enda mer ansvar i arbeidet med å bygge og styrke vår avdeling for næringseiendom og transaksjoner. Det blir spennende, og jeg gleder meg til fortsettelsen, sier assosiert partner Monsen i en uttalelse.

Han arbeider hovedsakelig med næringseiendom, herunder aksje- og eiendomstransaksjoner, rådgivning til aksjeselskaper og aksjonærer, samt tvisteløsning og prosedyreoppdrag.

Monsen har også vært dommerfullmektig i Kristiansand tingrett.

Greipsland jobber på sin side med eiendomsutvikling, og særlig med plan- og byggerettslige problemstillinger i forbindelse med plan-, dele- og byggesaker. I tillegg underviser Greipsland blant annet i faget eiendomsutvikling på Handelshøyskolen BI.

– Bing Hodneland har en solid avdeling innen eiendom og plan- og bygningsrett og jeg ser frem til å bidra til videre utvikling av denne, sier Greipsland i pressemeldingen fra advokatfirmaet.

Managing partner Alf Kåre Knudsen sier at han er takknemlig for at de to advokatene nå vil ta en enda mer sentral rolle i firmaets videre satsing på næringseiendom og eiendomsutvikling.

– De har begge en rekke egenskaper og kompetanser som er svært verdifulle for Bing Hodneland. Jeg ønsker de lykke til med nye roller og gleder meg til et enda tettere samarbeid, sier han.

Alf Kåre Knudsen er blitt ny managing partner i Bing Hodneland

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også