Advokat blir arbeidslivsdirektør i bransjeorganisasjon

Therese Høyer Grimstad, med bakgrunn fra blant annet Hjort, vil fra 1. januar 2023 tiltre som ny arbeidslivsdirektør i Finans Norge, opplyser bransjeorganisasjonen i en pressemelding.
Advokat Therese Høyer Grimstad. | Foto: Finans Norge
Advokat Therese Høyer Grimstad. | Foto: Finans Norge

– Hun er den naturlige kandidaten til å overta som arbeidslivsdirektør etter Runa Opdal Kerr, og dette er en rolle hun kommer til å fylle på en utmerket måte, sier administrerende direktør Idar Kreutzer.

Kerr, som selv har bakgrunn som advokat, blir bærekraftsdirektør i Norsk Gjenvinning.

– Dette var en mulighet jeg ikke kunne takke nei til. At bærekraftsdirektør sammen med finansdirektør utgjør ledergruppen til konsernsjefen gir et tydelig signal på hvor mye Norsk gjenvinning satser på å bygge bærekraftige forretningsmodeller, uttalte Kerr i forrige uke, ifølge FinansWatch.

Grimstad har jobbet som advokat og fagsjef for individuell arbeidsrett i Finans Norges arbeidslivsavdeling siden 2018. siden 2018. Før det har hun jobbet som advokat DNB, og var også nesten ni år i Hjort. Grimstad har også bakgrunn fra Arntzen de Besche.

– Det er mye som skjer på arbeidslivsområdet fremover, både når det gjelder kompetanseskiftet vi står midt i, arbeidet med likestilling og mangfold og ikke minst de økonomiske og samfunnsmessige utfordringene, som i stor grad også påvirker forholdene i arbeidslivet. Det blir spennende å kunne ta del i og være med på utviklingen videre på dette området, sier Grimstad i pressemeldingen.

Ifølge Finans Norge vil tidligere partner i Hjort, Thomas Keiserud, fra nyttår bli forhandlingsdirektør og med det få et bredere ansvarsområde innenfor tariff. Keiserud er i dag fagsjef innenfor kollektiv arbeidsrett.

Midtstopperen spilte 89 kamper med flagget på brystet – nå entrer hun advokatbransjen

Advokatpartner innstilt på topp til embete som tingrettsdommer

Morten Richardsen blir partner i Schjødt: – Matcher min faglige profil helt utmerket 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også