Opprykk for tre advokater i Wiersholm

Fredrik Dahm, Andreas Rabe og Anna Falck-Ytter rykker til stilling som specialist counsel i Wiersholm.
Fredrik Dahm, Andreas Rabe og Anna Falck-Ytter kan nå kalle seg specialist counsel. | Foto: Wiersholm
Fredrik Dahm, Andreas Rabe og Anna Falck-Ytter kan nå kalle seg specialist counsel. | Foto: Wiersholm

Det melder advokatfirmaet på Linkedin.

Specialist counsel er en stilling for ansatte med spesialkompetanse på sitt fagfelt, som får et større ansvar i team og er en sentral bidragsyter til faglig utvikling i firmaet. En viktig rolle både i samarbeidet med klienter og med kolleger, forklarer Wiersholm.

Fredrik Dahm har vært i Wiersholm siden 2016. Han arbeider hovedsakelig med tvisteløsning og rådgivning innenfor selskaps- og verdipapirretten samt forsikrings- og erstatningsretten, opplyser advokatfirmaet.

– Med erfaring fra transaksjoner og finansregulatoriske rammevilkår arbeider han også med tvisteløsning og rådgivning innenfor bank- og finanssektoren. Han har flere års erfaring som advokat i bank/meglerhus, blant annet innenfor investment banking. Dahm er i tillegg utdannet siviløkonom med spesialisering innenfor forretningsjus, skatt og regnskap, skriver Wiersholm på sine nettsider.

Andreas Rabe kom til Wiersholm i 2021. Han var tidligere i Arntzen de Besche, der han jobbet som senioradvokat, og i et par perioder var utleid til Nordea og DNB.

– Han er spesialisert innenfor bank og finans, og arbeider hovedsakelig med finanseiringstransaksjoner knyttet til ulike typer av låneinstrumenter, samt refinansieringer og restruktureringer, skriver Wiersholm.

Den siste som rykker opp til specialist counsel, er Anna Falck-Ytter, som ble en del av Wiersholm i 2007.

– Hun arbeider hovedsakelig med næringseiendom. Hun har betydelig erfaring med rådgivning og problemstillinger relatert til næringsleieforhold og eiendomstransaksjoner, herunder kjøp og salg av eiendomsselskaper og eiendommer, forteller Wiersholm.

– Man betaler ofte dyrt for rådgivere, revisorer og advokater for ting som egentlig er forholdsvis enkelt å gjøre

Tre fullmektiger blir styremedlemmer

Wiersholm har tilbakekalt konkursbegjæring 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også