Tiltrer som partner i Stiegler fra nyttår

Hilde Avløs Grande blir ny partner i Stiegler fra 1. januar. Hun slutter dermed i advokatvirksomheten til sin far, som selv jobbet i en årrekke i Thommessen.
Hilde Avløs Grande trer inn i partnerskapet i Stiegler fra nyttår. | Foto: Stiegler
Hilde Avløs Grande trer inn i partnerskapet i Stiegler fra nyttår. | Foto: Stiegler

– Jeg er ydmyk og stolt over å ha fått denne muligheten, og jeg gleder meg stort til å få mange nye, svært dyktige og hyggelige kollegaer i flotte kontorlokaler i Bergen sentrum, skriver Grande på LinkedIn om det å bli en del av partnerskapet i Stiegler.

Stiegler har allerede opprettet en profil for Grande på sine nettsider hvor det står at hun skal være tilknyttet faggruppen eiendom. Ifølge Stiegler har Grande bred erfaring med rådgivning og prosedyre innenfor fast eiendoms rettsforhold, med hovedvekt innen tingsrett, plan- og bygningsrett, jordskifte, eiendomsutvikling og forvaltningsrett.

Grande jobber nå i samme advokatvirksomhet som hennes far, Endre Grande, som var flere tiår i Thommessen.

– Min kjære far, som jeg har vært så heldig og privilegert å få lære av og samarbeide med i 3,5 år (eller egentlig i 39,5 år...), opprettholder advokatpraksisen på Nesttun enda en stund fremover, skriver Hilde Avløs Grande.

– Jeg er så uendelig takknemlig for alt han har delt av sin kunnskap og faglige integritet, og jeg håper at jeg kan fortsette å gjøre han stolt ved å videreføre alt han har lært meg om advokat-gjerningen, også i Stiegler. Vi skal fortsatt samarbeide, vi opprettholder tett kontakt, og jeg skal fortsatt lære masse av han! TUSEN TAKK så langt! legger hun til.

Styre-rokering i Stiegler

Stiegler etablerer nytt avdelingskontor på Askøy

De 10 største advokatfirmaene på Vestlandet 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også