Stiegler etablerer nytt avdelingskontor på Askøy

– I og med at Stiegler har kontor i Bergen vil tiden vise om det er grunnlag for en slik satsing her ute, sier en lokal advokat om nyetableringen.
Managing partner Harald Alfsen i Stiegler. | Foto: Stiegler
Managing partner Harald Alfsen i Stiegler. | Foto: Stiegler

Stiegler i Bergen etablerer et avdelingskontor på Askøy. Dette blir det andre avdelingskontoret til advokatfirmaet, som også holder til på Straume i Øygarden.

Det nye avdelingskontoret skal ligge i gründer- og næringsbygget Z-Huset i Storebotn Næringspark.

I et intervju publisert på Z-Husets Facebook-side forteller managing partner Harald Alfsen i Stiegler, at advokatfirmaet ønsker å gi Askøy et bedre og bredere tilbud.

– Det vil bli bemannet etter behov. Når vi får henvendelser fra kunder til vårt sentralbord i Bergen, så reiser vi ut hit med den spesialisten som vi trenger for det enkelte oppdraget, sier han.

Eirik Espelid i Advokatfirmaet Espelid sier til lokalavisen Askøyværingen, at det ikke er dramatisk for hans firma med Stieglers inntog. Han viser til at Advokatfirmaet Espelid har en solid posisjon på Askøy.

– I og med at de har kontor i Bergen vil tiden vise om det er grunnlag for en slik satsing her ute. Men jeg ønsker dem velkommen, og tror det vil være rom for eksisterende advokatkontor og dem som er ny, sier Eirik Espelid om sin nye konkurrent.

Partner Ingeborg Tveit er initiativtaker til Stieglers satsing på Askøy, ifølge avisen. Hun sier det flinke advokater på Askøy, og at Stiegler ønsker å være et supplement.

– Det er helt umulig å holde seg oppdatert på jussen innenfor alle områder, påpeker hun.

Slo tilbake etter nedgang under pandemien 

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også