Blir assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig

Andreas Falch Haugland fra Oslo-kontoret og Stig Strand fra Kristiansand-kontoret er tatt opp som assosierte partnere. 
Andreas Falch Haugland (t.v.) og Stig Strand blir assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig. | Foto: Simonsen Vogt Wiig
Andreas Falch Haugland (t.v.) og Stig Strand blir assosierte partnere i Simonsen Vogt Wiig. | Foto: Simonsen Vogt Wiig

Det deler Simonsen Vogt Wiig i en pressemelding. 

– Haugland og Strand er svært sterke advokater innenfor sine fagfelt, og vi er glade for å ha dem med på laget, sier managing partner i Simonsen Vogt Wiig, Mona Søyland, i pressemeldingen. 

Andreas Falch Haugland har jobbet i Simonsen Vogt Wiig siden 2012, hvor han er en del av deres team for tvisteløsning. Før han gikk til Simonsen Vogt Wiig var han dommerfullmektig i en periode ved Trondenes tingrett, og har jobbet som advokatfullmektig hos advokat Oddmund Enoksen. 

Haugland er spesialisert innen entrepriserett og tvisteløsning, og har erfaring innen kjøpsrett, fast eiendom og erstatningsrett. For seks år siden ble han senioradvokat i Simonsen Vogt Wiig, men nå får han en ny stilling som assosiert partner. 

Det samme får Stig Strand, som holder til ved Simonsen Vogt Wiig sitt kontor i Kristiansand. Strand har erfaring innenfor finansiering i bankmarkedet, og har jobbet i DnB i over ti år i diverse stillinger. Før han gikk til Simonsen Vogt Wiig i 2018 hadde han stillingen som first vice president i New York Branch legal department i DnB. 

Strand har særlig fokus på finansiering og oppkjøp innenfor sektorer som fornybar energi, sjømat, eiendom, shipping og offshore. Etter fire år som senioradvokat blir han nå assosiert partner. 

De to nye assosierte partnerne tiltrer sine nye roller fra 1. januar. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også