Returnerer til advokatbransjen

Over seks år etter hun forlot CMS Kluge og advokatbransjen, går Terese Hallén-Hasaas nå tilbake til bransjen som advokat i RSM Advokatfirma. 
NY JOBB: Terese Hallén-Hasaas har fått ny jobb som advokat i RSM Advokatfirma. | Foto: Privat
NY JOBB: Terese Hallén-Hasaas har fått ny jobb som advokat i RSM Advokatfirma. | Foto: Privat

Det forteller Terese Hallén-Hasaas på LinkedIn.

– Etter mange fine år i Hanske-Hallén er jeg klar for et nytt kapittel som advokat hos RSM Advokatfirma. Her skal jeg igjen jobbe med skatt og selskapsrett og gleder meg til å komme i gang, skriver hun.

Hallén-Hasaas har de siste seks årene jobbet som daglig leder i hanske- og veskebutikken Hanske-Hallén. Før hun gikk inn i handelsbransjen jobbet hun i syv år i advokatfirmaet CMS Kluge. 

I CMS Kluge startet hun som advokatfullmektig i 2009, som var året hun fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo. Etter to år ble hun advokat, før hun i mai 2015 ble senioradvokat i firmaet. Som advokat i CMS Kluge jobbet hun blant annet innen områdene skatt, selskapsrett, bygg- og entrepriserett. I oktober 2016 forlot hun CMS Kluge og gikk ut av bransjen. 

Hallén-Hasaas forteller at hun fortsatt vil ha en fot innenfor handelsbransjen, da hun blir sittende som styreleder i Hanske-Hallén. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også