Kombinerer advokatjobben med karriere som toppfotballspiller

Trine Skjelstad Jensen er midtstopper for Lyn i Toppserien og jobber som advokat i Schjødt. 
TO JOBBER: Trine Skjelstad Jensen jobber fulltid som advokat og som fotballspiller i toppserien i Norge. | Foto: Annika Byrde / NTB
TO JOBBER: Trine Skjelstad Jensen jobber fulltid som advokat og som fotballspiller i toppserien i Norge. | Foto: Annika Byrde / NTB

Siden 2018, da hun var ferdigutdannet fra Universitetet i Oslo, har Trine Skjelstad Jensen jobbet i Schjødt. Hun startet som advokatfullmektig, før hun tidligere i år ble advokat. Hun har også vært dommerfullmektig ved Salten og Lofoten tingrett over en periode på to år. 

Ved siden av karrieren som advokat, spiller Jensen fotball på øverste nivå i Norge. Samme år som hun startet i Schjødt signerte hun med Lyn Fotball, hvor hun er midtstopper. 

Til Aftenposten forteller Jensen at hun klarer å kombinere begge rollene ved å jobbe effektivt.

– Jeg har egentlig bare vært nødt til å gjøre det sånn. Når klokken slår fire, vet jeg at jeg må dra på trening, så da tvinger jeg meg selv til å være strukturert gjennom dagen, sier hun. 

Videre sier advokaten og fotballspilleren at hun er takknemlig for å være en del av to prestasjonsmiljøer, og at hun ser likheter ved de to jobbene. 

– Man må ha fokus på det man gjør der og da, begge steder. Teamarbeid er viktig og når du driver med lagidrett på dette nivået, møter du mange forskjellige folk med ulike personligheter og interesser. Man kan lære mye av å jobbe med så mange ulike typer sier Jensen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også