Blir leder av juridisk nettverk med 100 erstatningsrettsadvokater

Thomas Christian Wangen i Halvorsen & Co er valgt til ny leder for Personskadeforbundet LTNs juridiske nettverk. 
NYTT LEDERVERV: Thomas Christian Wangen, partner i advokatfirmaet Halvorsen & Co, har blitt leder for Personskadenettverket LTNs juridiske nettverk. | Foto: Halvorsen & Co
NYTT LEDERVERV: Thomas Christian Wangen, partner i advokatfirmaet Halvorsen & Co, har blitt leder for Personskadenettverket LTNs juridiske nettverk. | Foto: Halvorsen & Co

Det deler Personskadeforbundet LTN i en melding. 

Thomas Christian Wangen har jobbet med personskadeerstatning og forsikringsrett i advokatfirmaet Halvorsen & Co i over 20 år. Han startet i firmaet i Lillestrøm da han var ferdigutdannet i 2002. 

Halvorsen & Co skriver på sine hjemmesider at de i mer enn 30 år har samarbeidet med Personskadeforbundet LTN, og Wangen selv har jobbet med forbundet siden han startet i advokatfirmaet. Nå blir Wangen leder for Personskadeforbundet LTNs juridiske netttverk. 

I meldingen fra Personskadeforbundet LTN deler Wangen at han selv ga uttrykk for at han kunne tenke seg å ta over da tidligere leder, Tor Ingebrigtsen, signaliserte at han skulle pensjoneres. 

Det juridiske nettverket i Personskadeforbundet LTN består av omtrent 100 erstatningsrettsadvokater. 

Til Personskadeforbundet LTN forteller Wangen at han som leder blant annet ønsker å sørge for at flere kan delta på felles møter digitalt, da nettverket et landsdekkende. I tillegg mener Wangen det er viktig å dele kunnskap og erfaringer. 

– Selv om vi er konkurrenter er vi sammen i nettverket. Det er ganske unikt. Jeg er særlig opptatt av at vi må dele dommer – også når det går dårlig og man ikke vinner frem, sier Wangen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også