Han blir ny daglig leder i Varder

Tobias Ekstrøm forlater Sparebanken 1 Østfold Akershus etter 16 år og blir daglig leder i Varder. 
BLIR LEDER: Tobias Ekstrøm blir daglig leder i Varder, som er et samarbeid mellom advokatfirmaet Varder og revisjonsselskapet Varder. | Foto: Varder
BLIR LEDER: Tobias Ekstrøm blir daglig leder i Varder, som er et samarbeid mellom advokatfirmaet Varder og revisjonsselskapet Varder. | Foto: Varder

Det melder Varder i en pressemelding

«Varder er i vekst og ser behovet for flere mennesker innen advokattjenester, revisjon og rådgivning. Et av tiltakene er å styrke kompetansehuset Varder med en dedikert person som vil få et overordnet ansvar for samhandling og kompetanseutvikling», skriver Varder. 

Personen som kommer inn som daglig leder er Tobias Ekstrøm. 

Han kommer til Varder fra Sparebanken 1 Østfold Akershus, hvor han har jobbet i over 16 år. Ekstrøm har også bakgrunn fra Manpower, hvor han jobbet i nesten åtte år før han gikk til Sparebanken 1. 

– Min rolle vil bli å tilrettelegge for gode prestasjoner, videreutvikle kompetansehuset og bidra til gode kundeopplevelser ved å skape synergier fra de veletablerte kompetansemiljøene våre, sier Ekstrøm i meldingen.

Varder er et samarbeid mellom Advokatfirmaet Varder AS og Revisjonsselskapet Varder AS, og tilbyr rådgivning, advokattjenester og revisjonstjenester. Ekstrøm vil nå bli daglig leder for firmaets 36 ansatte innen de forskjellige fagområdene. 

– I Varder har man klart å bygge opp et miljø med tverrfaglig kompetanse innenfor revisjons-, advokat- og rådgivningstjenester som gjør oss til en sterk utfordrer og et godt alternativ til de «store», sier den nye daglige lederen. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også