AdvokatWatch

– Selv om advokatfirmaene til revisjonsselskapene er selvstendige, er mye av arbeidet de utfører støtteoppdrag til revisorene og selskapenes regnskapsførere

Brækhus-partner Eivind Arntsen har tatt overgang til Varder.

Eivind Arntsen. | Foto: Brækhus

I oktober i fjor fortalte AdvokatWatch, at advokatfirmaet Hulaas og HCA Revisjon og Rådgivning hadde slått seg sammen til Varder.

– Å være tett integrerte gjør at vi kan holde kostnader rundt tvister, transaksjoner og rådgivning mye lavere. Vi trenger ikke å ringe en ekstern revisor, vi kan heller rusle bort og spørre om hjelp til beregninger, uttalte styreleder Kristian Voie Danielsen i Varder til Moss Avis.

Nå omtaler Finansavisen også sammenslåingen. Avisen kan i tillegg fortelle at tidligere Brækhus-partner Eivind Arntsen, er blitt en del av nyvinningen. Arntsen, som var i Brækhus i fire år, har også fått partnerstatus i Varder.

Varder skal konkurrere med de BDO, Deloitte, KPMG og PwC om oppdrag i SMB-markedet. Arntsen sier det som skiller Varder fra de store aktørene, er at de er likeverdige partnere. Han påpeker også at advokatdelene til de fire store, ofte er et vedheng til revisjonsselskapet.

– Selv om advokatfirmaene til revisjonsselskapene er selvstendige, er mye av arbeidet de utfører støtteoppdrag til revisorene og selskapenes regnskapsførere, sier han til avisen.

Varder, som har kontorer i Oslo og Moss, har rundt 40 ansatte.

Advokatfirma og revisjonsselskap inngår formelt samarbeid 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch