AdvokatWatch

Advokatfirma og revisjonsselskap inngår formelt samarbeid

Advokvatfirmaet Hulaas i Moss bytter navn til Varder, og inngår samtidig et formelt samarbeid med Revisjonsselskapet Varder (tidligere HCA Revisjon og Rådgiving).

Advokat og partner Anders Christensen i Advokatfirmaet Varder. | Foto: Varder

Ved å kombinere våre kompetansefelt, får kundene en komplett rådgiver som evner å se det virkelig store bildet", skriver advokatfirmaet på sine nettsider om sammenslåingen.

– Å være tett integrerte gjør at vi kan holde kostnader rundt tvister, transaksjoner og rådgivning mye lavere. Vi trenger ikke å ringe en ekstern revisor, vi kan heller rusle bort og spørre om hjelp til beregninger, sier styreleder Kristian Voie Danielsen i Advokatfirmaet Varder til Moss Avis.

Advokatfirmaet Varder har også kontorer i Oslo.

Advokat og partner Anders Christensen understreker overfor Moss Avis, at Varder ikke skal bli et revisjonsadvokatfirma, men skal kunne tilby bredere kompetanse til næringsdrivende.

– Vi tror at det å skape et felles kompetansehus som vi gjør nå, for mange klienter vil være et bedre alternativ enn å bruke de store revisjonsbyråene hvor avstandene lett blir for store og den personlige kontakten for liten, sier Christensen til avisen.

I fjor hadde advokatfirmaet en omsetning på 17,1 millioner kroner. Driftsresultatet landet på 2,6 millioner kroner.

Revisjonsselskapet Varder omsatte for 24,2 millioner kroner i 2020, mens de også firkk et driftsresultat på 2,6 millioner kroner.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch