AdvokatWatch

Advokatfirma og revisjonsselskap inngår formelt samarbeid

Advokvatfirmaet Hulaas i Moss bytter navn til Varder, og inngår samtidig et formelt samarbeid med Revisjonsselskapet Varder (tidligere HCA Revisjon og Rådgiving).

Advokat og partner Anders Christensen i Advokatfirmaet Varder. | Foto: Varder

Ved å kombinere våre kompetansefelt, får kundene en komplett rådgiver som evner å se det virkelig store bildet", skriver advokatfirmaet på sine nettsider om sammenslåingen.

– Å være tett integrerte gjør at vi kan holde kostnader rundt tvister, transaksjoner og rådgivning mye lavere. Vi trenger ikke å ringe en ekstern revisor, vi kan heller rusle bort og spørre om hjelp til beregninger, sier styreleder Kristian Voie Danielsen i Advokatfirmaet Varder til Moss Avis.

Advokatfirmaet Varder har også kontorer i Oslo.

Advokat og partner Anders Christensen understreker overfor Moss Avis, at Varder ikke skal bli et revisjonsadvokatfirma, men skal kunne tilby bredere kompetanse til næringsdrivende.

– Vi tror at det å skape et felles kompetansehus som vi gjør nå, for mange klienter vil være et bedre alternativ enn å bruke de store revisjonsbyråene hvor avstandene lett blir for store og den personlige kontakten for liten, sier Christensen til avisen.

I fjor hadde advokatfirmaet en omsetning på 17,1 millioner kroner. Driftsresultatet landet på 2,6 millioner kroner.

Revisjonsselskapet Varder omsatte for 24,2 millioner kroner i 2020, mens de også firkk et driftsresultat på 2,6 millioner kroner.

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch