To interne partneropprykk hos Halvorsen & Co

Ellen Tangen Eilerås og Maja Agnes Simonsen tiltrer som partnere i Halvorsen & Co i Lillestrøm.
NYE PARTNERE: Maja Agnes Simonsen (t.v.) og Ellen Tangen Eilerås er nye partnere i Halvorsen & Co. | Foto: Halvorsen & Co
NYE PARTNERE: Maja Agnes Simonsen (t.v.) og Ellen Tangen Eilerås er nye partnere i Halvorsen & Co. | Foto: Halvorsen & Co

Det opplyser advokatfirmaet i en pressemelding

Eilerås kom til Halvorsen & Co i 2013. Hun er tilknyttet kontorets forretningsjuridiske faggruppe, og yter selskapsrettslig bistand. Hun har bred erfaring fra anskaffelses- og anbudsprosesser i departementene, og tilbyr særskilt kompetanse innen dette rettsområdet, forteller Halvorsen & Co. Eilerås har siden 2018 vært fast bostyrer ved Romerike og Glåmdal tingrett.

Simonsen startet i Halvorsen & Co rett etter studiene i 2011. Hun inngår i firmaets personskadeavdeling, og har spesialisert seg i personskadeerstatning, forsikringsrett og trygderett, ifølge advokatfirmaet.

– Vi jobber aktivt med verdiarbeid og sosial bærekraft i vår virksomhet og tiltredelsen av to nye kvinnelige partnere er en viktig del av arbeidet for mer mangfold i vårt firma og i advokatbransjen generelt, uttaler managing partner Lotte Lundby Kristiansen i pressemeldingen.

Halvorsen & Co har per i dag 37 ansatte, og har kontorer i Lillestrøm, Ski, Jessheim og Aurskog. Advokatfirmaet omsatte for 45,9 millioner kroner i fjor, med et årsresultat på 3,4 millioner kroner.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også