Fredric Holen Bjørdal blir senioradvokat i Kvale

Bjørdal kunne ikke fortsette i jobben som advokat i Øverbø Gjørtz på grunn av habilitet da han ble leder for kontrollutvalget i Møre og Romsdal fylkeskommune. Nå har han fått ny advokatjobb. 
POLITIKER OG ADVOKAT: Fredric Holen Bjørdal. | Foto: Øverbø Gjørtz
POLITIKER OG ADVOKAT: Fredric Holen Bjørdal. | Foto: Øverbø Gjørtz

Den tidligere stortingsrepresentanten Fredric Holen Bjørdal jobbet til daglig som advokat ved Øverbø Gjørtz sitt kontor i Ørsta da han ble valgt inn på fylkestinget i høst. Tidligere denne måneden ble det kjent at han var valgt som ny leder for kontrollutvalget i fylkeskommunen. 

Han måtte da forlate advokatjobben i Øverbø Gjørtz på grunn av habilitet. 

– Dette er en deltidsrolle som jeg trolig kommer til å kombinere med å være advokat et annet sted, men i disse tider hvor politikeres habilitet er under lupen som aldri før, er det viktig å være pinlig nøyaktig på at rollen som leder for kontrollutvalget har strenge krav til objektivitet og uavhengighet, sa Bjørdal til AdvokatWatch tidligere denne måneden. 

Nå har han fått ny jobb som senioradvokat i Kvale. Det opplyser advokatfirmaet i en melding på sine egne hjemmesider. 

Hans nye arbeidsgiver opplyser at han vil tilhøre deres avdeling for sjømat, og vil sitte ved deres kontor i Ålesund. Han vil primært jobbe innen maritim industri og den marine næringen. 

«Han vil bistå våre klienter med kommersiell utvikling samt bidra til våre klienters håndtering av nasjonale og internasjonale rammevilkår og reguleringer», skriver Kvale videre. 

– Vi gleder oss til å ønske Fredric velkommen til Kvale. Fredric har en spennende bakgrunn og relevant kompetanse som vil komme våre klienter til gode. Det er spesielt gledelig å få Fredric inn i vårt sjømat-team, sier managing partner i Kvale, Marius L. Andresen, i meldingen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også