Advokatfirma ansetter teknologidirektør

– Min visjon er å forvandle og optimalisere vår teknologiske infrastruktur, sier Silje Emilienne Aanderud-Larsen, som blir teknologidirektør i Deloitte Advokatfirma.
NY CTO: Deloitte Advokatfirma har ansatt Silje Emilienne Aanderud-Larsen som ny teknologidirektør. | Foto: Stian Olsen, AdvokatWatch/LinkedIn
NY CTO: Deloitte Advokatfirma har ansatt Silje Emilienne Aanderud-Larsen som ny teknologidirektør. | Foto: Stian Olsen, AdvokatWatch/LinkedIn

Det deler hun selv på LinkedIn

– Jeg er utrolig stolt av å bli en del av et advokatfirma som ikke bare omfavner fremtiden, men som er med på å forme den. Deloitte har alltid vært kjent for innovasjon, kvalitet og ekspertise i sine juridiske tjenester, og går nå et steg videre ved å ansette en egen CTO for å sette teknologisk transformasjon på agendaen for alvor, skriver hun. 

Aanderud-Larsen kommer til Deloitte fra en stilling som seksjonssjef og kompetanseleder i Nav.

Hun fikk jobb som juridisk rådgiver i Nav da hun hadde fullført sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2012.

I 2015 etablerte hun Axilitech, hvor hun ble daglig leder, men i 2018 gikk hun tilbake til Nav. De siste fem årene har hun blant annet vært juridisk seniorrådgiver, teamleder og sist seksjonssjef og kompetanseleder for forretningsutvikling, kunnskap og analyse. 

– Jeg gleder meg til å jobbe med og lære av alle mine nye og utrolig dyktige kollegaer, for å drive teknologisk innovasjon og legge grunnlaget for fremtidens juridiske tjenester, skriver hun om sin nye jobb på LinkedIn. 

– Vi gleder oss til å ta fatt på vår teknologiske reise sammen med deg, skriver managing partner Rolf J. Saastad i Deloitte Advokatfirma i et innlegg på LinkedIn.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også