Etter fem år i Dalan, flytter Valborg Kristine Haugland hjem til Haugesund

Der blir Haugland kollega med sin far i advokatfellesskapet Varde Advokater.
HJEMVENDT: Valborg Kristine Haugland har flyttet hjem til Haugesund for å drive egen praksis. | Foto: Line Møllergata
HJEMVENDT: Valborg Kristine Haugland har flyttet hjem til Haugesund for å drive egen praksis. | Foto: Line Møllergata

– Det er utrolig mye som skjer her, og byen er i stadig utvikling. Det blir gøy å bli enda bedre kjent med ulike aktører, sier Haugland til Haugesunds Avis.

34-åringen er nå på plass i hjembyen som hun forlot som 16-åring, for å drive sitt eget advokatfirma som en del av advokatfellesskapet Varde Advokater.

Haugland tok sin utdanning ved Universitetet i Bergen, og har siden vært innom Skatteetaten, Advokatfirmaet Judicium, Deloitte Advokatfirma og senest Dalan. Hun bistår primært med problemstillinger knyttet til fast eiendom, og kan også vise til kompetanse innen entreprise, insolvens, tvangsfullbyrdelse og kontraktsrett. Haugland har også erfaring med å bistå privatpersoner, samt styrer og sameier i borettslag, skriver Varde Advokater.

Haugalendinger med behov for advokatbistand finner henne og de andre advokatene i Varde i femte etasje på kjøpesenteret Markedet i Haugesund. 

Der kan de nå treffe på både far og datter Haugland. 

Jens Otto Haugland har vært en del av advokatfellesskapet siden 1983. Han har videreført advokatpraksisen som hans far etablerte i 1956, og er stolt av datteren, som dermed er tredje generasjon advokat i familien Haugland.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også