Wiersholm med partnerfangst hos Bahr og Schjødt

Torkjel Kleppo Grøndalen og Audun Dahle-Nedrelid er nye partnere i Wiersholm.
NYE PARTNERE: Torkjel Kleppo Grøndalen (t.v.) og Audun Dahle-Nedrelid. | Foto: Wiersholm
NYE PARTNERE: Torkjel Kleppo Grøndalen (t.v.) og Audun Dahle-Nedrelid. | Foto: Wiersholm

Grøndalen blir en del av firmaets energiavdeling, mens Dahle-Nedrelid går inn i finansgruppen, skriver Wiersholm på sine nettsider.

Grøndalen kommer fra stilling som partner i Schjødt hvor han har vært siden 2019. Han har også bakgrunn som advokat i Michelet & Co, samt partner i Arntzen de Besche.

Han har nærmere 20 års erfaring som advokat for olje-, gass- og offshoreindustrien. I tillegg har han omfattende erfaring med arbeid innen fornybar energi, spesielt bioenergi, hydrogen, offshore vind og CCS. Han arbeider særlig med regulatoriske og kontraktsmessige forhold og M&A transaksjoner, men har også vært involvert i store tvister innen olje og gass, forteller Wiersholm.

Dahle-Nedrelid kommer fra stilling som partner i Bahr. Han har 18 års erfaring fra bank og finans, og det er like lenge som han har vært i Bahr. Den nye partneren vil være med på å videreutvikle firmaets bank- og finansgruppe, og vil ha et særlig fokus på oppkjøpsfinansiering og rådgivning til investorer, private equity-fond og låntakere, informerer Wiersholm.

– Med Grøndalen og Dahle-Nedrelid styrker vi laget ytterligere, og øker samtidig kapasiteten på viktige og aktuelle fagområder hvor vi opplever stor etterspørsel fra klientene våre, sier managing partner Stephan Jervell.

– Begge kommer fra solide advokatfirmaer, og tar med seg verdifull faglig kunnskap og erfaring som vil styrke teamet Wiersholm tilbyr våre norske og internasjonale klienter. Vi er veldig glade for å ha fått de to med på laget, legger han til.

Nysigneringene tiltrådte 1. mars.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også