Elden-partner Cecilia Dinardi starter eget advokatfirma

Forlater Elden etter elleve år.
EGEN ADVOKATPRAKSIS: Cecilia Dinardi går i gang med sin egen advokatpraksis. | Foto: Elden Advokatfirma
EGEN ADVOKATPRAKSIS: Cecilia Dinardi går i gang med sin egen advokatpraksis. | Foto: Elden Advokatfirma

Partner Cecilia Dinardi gir seg i Elden, for å starte sin egen advokatpraksis, skriver hun selv på LinkedIn søndag kveld.

– Etter elleve minneverdige år som advokat og partner i Elden Advokatfirma, har tiden kommet for meg til å gå videre og søke nye utfordringer. Derfor har jeg denne uken hatt en varm avskjed med mine gode kolleger hos Elden. Jeg kommer til å savne dem og de uforglemmelige årene jeg har fått være en del av Elden-teamet. Heldigvis kommer vi til å møtes igjen både her og der, og det faglige og kollegiale samholdet er godt bevart også fremover, skriver hun.

Dinari arbeider med prosedyre i sivile saker og straffesaker, og hennes spesialfelt er barnevern og andre saker som omhandler barn, står det på Eldens nettsider. Det skal hun naturligvis fortsette med i sitt nye selskap som får navnet Dinardi Advokatfirma, med kontorlokaler midt i sentrum av Ski.

– Gjennom min advokatpraksis søker jeg å rendyrke i enda større grad arbeidet innen saker som gjelder barn. Jeg er så heldig som også har en flink sekretær som starter dette arbeidet med meg, skriver Dinardi, og legger til at hun nå skal finne firmaets første advokatfullmektig.

Dinardi har den siste tiden vært i permisjon fra Elden, da hun er sekretariatsleder for regjeringsoppnevnt utvalg, som skal levere sin utredning denne sommeren.

I januar 2022 publiserte AdvokatWatch et større intervju med Dinardi, der hun blant annet fortalte om svært vanskelig oppvekst, samt om veien mot å bli advokat.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også