AdvokatWatch

Elden-partner blir sekretariatsleder for regjeringsoppnevnt utvalg

Cecilia Dinardi tar permisjon fra jobben i Elden Advokatfirma.

Foto: Elden Advokatfirma

Regjeringen har oppnevnt et offentlig utvalg, som skal utrede hvordan kommersiell drift kan utfases i ulike skattefinansierte velferdstjenester, opplyses det om i en pressemelding. Utvalget skal levere utredningen sin i form av en NOU til Kommunal- og distriksdepartementet innen 20. juni 2024.

Utvalget ledes av Tor Saglie, som tidligere har vært departementsråd i Justisdepartementet. Det er også flere jurister i utvalget; Gøril Bjerkan, Marie Nygren og Nils-Ola Widme.

Videre er det klart at partner Cecilia Dinardi i Elden Advokatfirma blir sekretariatsleder for utvalget. Hun tar permisjon fra Elden i tiden hun er sekretariatsleder, opplyser advokatfirmaet.

– Jeg gleder meg til å bistå det oppnevnte utvalget med et viktig faglig arbeid, skriver Dinardi på LinkedIn.

Hun har sin første arbeidsdag som sekretariatsleder mandag.

– Dinardi er en meget dyktig og erfaren advokat, og vi er stolte av at hun skal lede dette viktige arbeidet de neste to årene, sier John Christian Elden i en melding.

Dinardi jobber i Elden Advokatfirma med prosedyre i sivile- og straffesaker. Hun har barnevern og andre saker som omhandler barn som spesialfelt, opplyser advokatfirmaet på sine nettsider.

I januar publiserte AdvokatWatch et større intervju med Dinardi, der hun blant annet fortalte om svært vanskelig oppvekst, samt om veien mot å bli advokat.

– Jeg var 13 år da jeg for første gang definerte et mål om å bli advokat og jeg husker godt hvor sterkt jeg ville det

Partner Revisjon får Elden på kundelisten

André Oktay Dahl gir seg i Elden 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch