AdvokatWatch

Lexolve oppbemanner med to: – Jeg kunne hatt god nytte av tjenesten i tidligere roller og har selv fryktet advokatenes taksameter

Lexolve har ansatt Martin Sjøblom Roppestad og Ida Serneberg.

Foto: Emil Grønvold / Lexolve

Roppestad blir ansvarlig for vekst i selskapet, mens Serneberg blir markedsdirektør, opplyser Lexolve i en pressemelding onsdag.

– Med ansettelsen av Ida og Martin er vi klar for å satse skikkelig på vekst og sørge for at alle små bedrifter får tilgang til noe de før ikke hadde råd til – en liten juridisk avdeling som støtter dem i å ta forretningsbeslutninger fundert på et godt juridisk grunnlag, sier Merete Nygaard, som er grunnlegger og daglig leder i Lexolve.

Roppestad kommer fra stillingen som Head of Alliances i Verisure.

– Nå ser jeg frem til å være med på å bygge Lexolve. Jeg kunne hatt god nytte av tjenesten i tidligere roller og har selv fryktet advokatenes taksameter. Jeg tror mange mindre selskaper i dag frykter det samme. Vi må passe på at de oppdager Lexolve istedenfor å bruke Google til alt, sier han i en kommentar.

Roppestad har mer enn ti års erfaring fra ulike roller innenfor markedsføring, ledelse og salg, ifølge pressemeldingen.

Serneberg kommer fra stillingen som fagansvarlig og faglærer i digital markedsføring på Noroff School of Technology and Digital Media. Hun har over 15 års erfaring med digital markedsføring, kommunikasjon og webutvikling, opplyser hennes nye arbeidsgiver.

– Jeg har fulgt Lexolve siden begynnelsen, og jeg har stor tro på menneskene og produktet. Skjæringspunktet mellom jus og digital markedsføring er forbausende viktig i vår tid, og vi har bare sett begynnelsen, både av Lexolve og av bransjen, sier Serneberg.

Lexolve, Wikborg Rein og DNB-advokatene tilbyr eget traineeprogram i grensesnittet mellom juss og teknologi 

Tidligere forretningsadvokat under høring på Stortinget: – Advokaters uavhengighet er allerede i dag en utopi 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch