Justify får innovasjonspris for inkluderende design

Design og arkitektur Norge (DOGA) omtaler Justify som «et ettertraktet og viktig supplement til tradisjonelle advokattjenester».
SJEF: Advokat Dag Josef Foss er grunnlegger av og daglig leder i Justify. | Foto: Justify
SJEF: Advokat Dag Josef Foss er grunnlegger av og daglig leder i Justify. | Foto: Justify

Innovasjonsprisen for inkluderende design deles ut av Design og arkitektur Norge hvert tredje år, på oppdrag for Kultur- og likestillingsdepartementet. Prisen går til virksomheter, arkitekter og designere for nyskapende og inkluderende løsninger som bidrar til et mer likestilt samfunn.

Denne gangen er Justify en av prisvinnerne i kategorien tjenestedesign.

«Justify er en barrierebrytende juridisk tjeneste som følger deg gjennom livet. Kombinasjonen juss, design og teknologi gjør at den kan benyttes uavhengig av alder, kjønn, bosted, funksjonsevne, økonomiske, kulturelle eller tekniske forutsetninger», skriver Design og arkitektur Norge.

Flere enn 40.000 nordmenn har tatt i bruk Justify. En rekke av landets største banker står også på kundelisten til legal tech-selskapet.

Det er i dag «stor avstand mellom hvordan advokattjenester leveres og hvilke krav og forventninger samfunnet vanligvis har til tjenesteleveranser», mener prisutdeleren, og berømmer det Stavanger-baserte selskapet for å ha utviklet en løsning som «leverer bekymringsløs juss til hvermansen».

Kategorivinnerne konkurrerer også om hovedprisen, Innovasjonsprisen for inkluderende design. Den deles ut i Oslo onsdag 24. januar.

Advokat, gründer og daglig leder Dag Josef Foss i Justify har ikke besvart AdvokatWatchs henvendelse om en kommentar til prisen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også