AdvokatWatch

Revisor blir økonomisjef: – Det er min tur til å bli revidert

Tone Stein Sivertsen har tidligere jobbet i blant annet EY, men i mai starter hun i ny jobb som økonomisjef i Sørreisa kommune.

Tone Stein Sivertsen. | Foto: Privat

Det skriver Brønnøysunds Avis.

Tone Stein Sivertsen fra Sømna i Nordland flytter enda lenger nord i landet for å ta over som økonomisjef i Sørreisa kommune. Hun har oppstart som økonomisjef 2. mai i år.

– Nå er det min tur til å sitte ned på andre siden av bordet. Min tur til å bli revidert rett og slett, sier Sivertsen til avisen.

Sivertsen har tidligere jobbet som revisormedarbeider i EY ved deres kontorer i Brønnøysund. Hun jobbet i EY fra 2007 til 2011. Etter det har hun hatt flere stillinger som regnskapsfører, før hun de siste seks årene har jobbet som revisor ved Revisjon Midt-Norge i Brønnøysund.

Til Brønnøysund Avis forteller Sivertsen at hun også har søkt på samme stilling i Brønnøy, men ikke fått svar.

EY i Drammen har flyttet inn i nye lokaler: – Koronaen akselererte løsningen med hybridkontor

Mette Grinde er tatt opp som partner i RSM Norge

– Selv om advokatfirmaene til revisjonsselskapene er selvstendige, er mye av arbeidet de utfører støtteoppdrag til revisorene og selskapenes regnskapsførere 

Mer fra AdvokatWatch

Henlegger anmeldelse mot Per Danielsen

Oslo politidistrikt åpner ikke etterforskning mot advokat Per Danielsen i faktureringssak, etter at han ble anmeldt av bostyrer for tvangsoppløsningsboet til Rondeslottet Hotell, Anders G. Bjørnsen.

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch