Toppsjefen i RSM Norge gir seg: – Det kom litt overraskende

Hans Ragnar Berg forlater RSM Norge etter å ha vært 20 år i selskapet, og daglig leder siden 2014.
Hans Ragnar Berg forlater RSM Norge til sommeren. | Foto: RSM Norge
Hans Ragnar Berg forlater RSM Norge til sommeren. | Foto: RSM Norge

– Å lede RSM-laget gjennom disse åtte årene har vært fantastisk. Støtten jeg fikk som relativt ung leder og den innsatsen som folka våre har lagt ned underveis, har betydd enormt mye for meg. Det var ingen enkel beslutning å ta, sier Hans Ragnar Berg i en pressemelding.

Under Bergs ledelse har det partnereide revisjonsselskapet nesten tredoblet omsetningen, og vokst fra to avdelinger til ti kontorer og fem avdelinger.

– Jeg kom hit som en nysgjerrig og nyutdannet siviløkonom. Etter 20 år er jeg fortsatt nysgjerrig, og jeg tenker at dette er et riktig tidspunkt både for meg og RSM å prøve noe nytt, sier Berg videre.

Berg skal fortsette i stillingen som daglig leder frem til sommeren. Han hevder han har ingen umiddelbare planer etter det.

Den avtroppende RSM-sjefen kommenterer også nyheten på sin egen LinkedIn-profil.

– Planen min er først og fremst å gjøre mitt ytterste for RSM frem til sommeren og på den måten bidra til at RSM fortsetter den positive utviklingen på vei mot fremtiden. Så vil jeg ta en pust i bakken, bruke mer tid på de der hjemme og bygge opp litt rastløshet. I de siste årene har det vært mangelvare der spennende utfordringer har stått i kø, skriver Berg.

Styret i RSM har allerede starten jakten på etterfølgeren.

– Det kom litt overraskende, men vi har stor forståelse for at Berg har lyst til å se seg litt om etter 20 år hos oss, sier styreleder Johan K. Engelschiøn.

–  Vi kommer til å bygge videre på det kommersielle grunnlaget og den kulturen som Berg har vært sentral i å utvikle og foredle, fortsetter styrelederen.

Mette Grinde er tatt opp som partner i RSM Norge

RSM Norge flytter til splitter nye kontorer 

De store revisjonsselskapene fortsetter å ta markedsandeler

Managing partner i RSM Norge: – Vi må slutte å bare telle timer, vi må veie dem også 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også