Tre aktører skal kjøpe rådgivnings- og revisjonstjenester for tosifret millionbeløp

I løpet av én uke i mars er det frist på tre ulike anbudskonkurranser.
Renovasjon- og avfallsselskapet BIR holder til i Bergen. | Foto: Helge Skodvin / BIR
Renovasjon- og avfallsselskapet BIR holder til i Bergen. | Foto: Helge Skodvin / BIR

De tre aktørene som har kunngjort konkurranser i databasen for offentlige innnkjøp (Doffin) er Norges forskningsråd, det Bergen-baserte renovasjon- og avfallsselskapet BIR, og Rana kommune.

Forskningsrådet har behov for bistand med regnskapstjenester, rådgivningstjenester knyttet til økonomistyring/likviditetsstyring og generell økonomisk rådgivning, ifølge konkurransegrunnlaget.

Rammeavtalen har en varighet på to år, fra 4. april i år til 3. april i 2024. Den inkluderer en opsjon på ytterligere ett og ett år.

Anskaffelsen har en anslått verdi på mellom fire og åtte millioner kroner. Tilbudsfristen er satt til 15. mars, viser kunngjøringen.

Tre dager senere, 18. mars, er fristen for å levere tilbud til det interkommunale renovasjon- og avfallsselskapet BIR, som skal kjøpe lovpålagt finansiell revisjon til hele BIR-konsernet.

Det omfatter selskap i både offentlig og konkurranseutsatt sektor.

Avtalen har en anslått verdi på 4,5 millioner kroner. Den strekker seg over to år og inkluderer en opsjon på ytterligere ett og ett år.

Rana kommune skal også kjøpe revisjonstjenester.

Den aktuelle rammeavtalen omfatter levering av revisjonstjenester for kommunen, inkludert Mo i Rana Havn KF og Rana Byggdrift KF.

«De tjenester som skal anskaffes omfatter lovpålagt revisjon (regnskapsrevisjon, forvaltningsrevisjon og eierskapskontroll) samt enkelte, ikke-lovpålagte tjenester slik som forvaltningskontroller og rådgivning til administrative organer», opplyser kommunen.

Rammeavtalen har en anslått verdi på 5,6 millioner kroner og en varighet på to år, inkludert en opsjon på ytterligere ett og ett år.

Tilbudsfristen er satt til 21. mars, viser kunngjøringen.

Tre selskaper tildelt avtale verdt nærmere 20 millioner kroner

Skal levere internrevisjons- og granskningstjenester 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også