Tok utradisjonelt grep for å stå bedre i kampen om nyutdannede revisorer

Revisjonsselskap ble med på kampanje sammen med en konkurrent.
John Arild Delsbekk er daglig leder i Revisorkollegiet. | Foto: Revisorkollegiet
John Arild Delsbekk er daglig leder i Revisorkollegiet. | Foto: Revisorkollegiet

– De velger gjerne de store selskapene i Oslo. Vi er ikke kule nok. Det er en utfordring, sier John Arild Delsbekk, som er daglig leder i Revisorkollegiet i Drammen, i et intervju med Drammens Tidende.

Det er unge, nyutdannede revisorer Delsbekk snakker om.

Han og to andre etablerte revisjonsselskapet i 1993. I dag har Revisorkollegiet kontorer i Drammen, på Kongsberg og i Oslo.

Etter at responsen på revisjonsfirmaets siste stillingsannonse var dårligere enn de tidligere har vært vant med, hadde han ingen betenkeligheter med å takke ja da Revisorforeningen tok kontakt for å spørre om Revisorkollegiet ville bli med på en kampanje med Deloitte i Drammen, som i utgangspunktet er en konkurrent.

Sturle Holseter, som er leder for Deloitte i Drammen, mener at konkurrentene har de samme utfordringene, og at de derfor burde stå sammen i håp om å rekruttere flere til revisoryrket i Drammen.

– Det er kjempekonkurranse om kloke hoder, spesielt til Drammen. Sammen kan vi konkurrere om hodene. Vi må stå sammen for å få flere til å etablere seg her, sier Holseter til Drammens Tidende.

AdvokatWatch har tidligere omtalt Revisorforeningens kampanje som skal trekke flere til bransjen. Med seg på laget har foreningen de fem store revisjonsselskapene i Norge – EY, PwC, Deloitte, BDO og KPMG. Kampanjen har en kunnet se i bybildet i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger, på print og i sosiale medier.

De fem store samarbeider i ny kampanje: – Klarer vi ikke å nå rekrutteringsmålene våre vil det oppstå en krise i bransjen 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også