Partner Revisjon trer inn i Crowe Global

– Ved å tre inn kan vi nå tilby den samme gode rådgivningen som våre kunder kjenner fra før, men med et større globalt nettverk i ryggen, sier partner Joachim A. Trana.
Anne Gudrid Tomterstad og Joachim A. Trana. | Foto: Crowe Norway
Anne Gudrid Tomterstad og Joachim A. Trana. | Foto: Crowe Norway

Crowes inntreden i Norge og samarbeidet mellom Crowe og de uavhengige selskapene Partner Revisjon og Vidi Revisjon tok til i 2021. Nå lanseres Crowe Norway som en felles merkevare og nettverkssamarbeid, går det fram av en pressemelding.

– Forskjellen ligger i at vi nå kan gi de samme gode rådene uavhengig av om kundene har sin virksomhet i Norge, Tyskland – eller hvor som helst i verden, sier Joachim A. Trana, som er partner i Partner Revisjon og sentral i etableringen av Crowe Norway.

Crowe er et verdensomspennende nettverk innen revisjon, regnskap, rådgivning og teknologi. Ifølge meldingen opplever nettverket vekst drevet av internasjonalisering og global handel.

Anne Gudrid Tomterstad, partner og daglig leder i Partner Revisjon, omtaler nettverket som «et utmerket nettverk» for dem å tre inn i.

– Det er viktig for oss å ha et godt profesjonelt nettverk, spesielt i de nordiske landene, understreker Tomterstad i en uttalelse.

Kamel Abouchakra, Crowe Globals administrerende direktør for Europa, Midtøsten og Afrika, sier at Partner Revisjon blir med i nettverket i «en tid med global usikkerhet uten sidestykke».

– Nå trenger våre kunder mer enn noensinne pålitelige rådgivere som forstår virkningen av disse globale forholdene og kan tilby skreddersydde, smarte løsninger som hjelper deg med å navigere gjennom dette, sier den administrerende direktøren i en uttalelse.

Partner Revisjon omsatte for 87,9 millioner kroner i fjor og er dermed det 7. største revisjon- og rådgivningsfirmaet i Norge.

Aider sluker regnskapsbyrå

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også