KPMG etablererer rådgivningsavdeling på Sørlandet – hun hentes til å lede den

Marit Sæther skal lede avdelingen som innen 2025 skal telle 25 konsulenter.
BLIR AVDELINGSLEDER: Marit Sæther skal lede KPMGs nye rådgivningsavdeling på Sørlandet. | Foto: KPMG
BLIR AVDELINGSLEDER: Marit Sæther skal lede KPMGs nye rådgivningsavdeling på Sørlandet. | Foto: KPMG

KPMG deler nyheten på sine hjemmesider fredag. 

– Rådgivningsbeinet til KPMG i Norge har hatt en utrolig utvikling de siste tre-fire årene og har hatt stor suksess i markedet. Det er derfor både logisk og motiverende å få på plass et team som er tett på våre kunder lokalt i Kristiansand, uttaler Rune Skjelvan, som er leder for KPMG Advisory.

Sæther kommer fra en stilling som konsulent i Mindo, som hun selv grunnla. Der hjalp hun etablerte virksomheter med å utvikle forretningsmodeller.

– Alt i alt har jeg gjort ganske mye forskjellig. Fellesnevneren er at jeg hele tiden har jobbet med fremtid og utvikling, det å skape vekst og verdi. Nå gleder jeg meg til å kunne benytte meg av den brede forretnings- og teknologikompetansen til KPMG for å hjelpe sørlandsbedrifter med å utnytte sitt potensiale, sier Sæther i pressemeldingen fra selskapet.

Avdelingen på Sørlandet blir en del av et nasjonalt miljø i KPMG som tilbyr tjenester innen risikostyring, økonomisk kriminalitet, cybersikkerhet, virksomhetsstyring, innkjøp og logistikk, forretningsteknologi og ESG. 

Målet er å telle 25 konsulenter på Sørlandet innen 2025.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også