Har ledet konsulentavdelingen til EY i Bergen. Nå går hun til konkurrenten

Maria Helsengreen forlater EY etter over seks år, og blir partner i Deloitte.
NY PARTNER: Maria Helsengreen (t.v.) er ny partner i Deloitte. Her avbildet sammen med leder for consulting i Deloitte Norge, Cecilia Flatum. | Foto: Deloitte
NY PARTNER: Maria Helsengreen (t.v.) er ny partner i Deloitte. Her avbildet sammen med leder for consulting i Deloitte Norge, Cecilia Flatum. | Foto: Deloitte

Det opplyser Deloitte i en pressemelding.

I EY har hun vært partner og ledet konsulentavdelingen til selskapet i Bergen.

Ifølge Deloitte startet Maria Helsengreen konsulentkarrieren i Arthur Andersen Business Consulting hvor hun tidlig ble partner. Hun har også hatt ulike topplederstillinger, blant annet som CFO/COO i DNB Asset Management, CFO i TV2 og Argentum, samt en rekke styreverv.

De siste årene har hun jobbet særlig med akvakultur og bærekraftige forretningsmodeller for havnæringen, heter det i pressemeldingen.

– Jeg har fått et svært godt inntrykk av menneskene i Deloitte. Her ser jeg frem til å jobbe i team på tvers av fagområder og forrteningsmodeller. I bransjene jeg tidligere har jobbet i, har dette vært en forutsetting for å lykkes. Jeg har tro på Deloittes multidisiplinære modell, som gjør oss i stand til å sette sammen den kompetansen kundene til enhver tid trenger, sier Helsengreen.

Cecilia Flatum, leder for consulting i Deloitte Norge, kommenterer nysigneringen slik:

– Vi er svært fornøyde med å få Helsengreen med på laget. Hun er meritert og erfaren rådgiver med imponerende resultater, og styrker vår bærekraftssatsing innen energi og havet, strategi og CFO-funksjonen.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også