EY avviser forslag fra kapitalfond

– Det har ikke vært dialog med TPG, sier Carmine Di Sibio.
AVVISER: Det er ikke aktuelt for EY å selge selskapets rådgivningsdel til TPG Capital. | Foto: Michael Coghlan/Flickr.com
AVVISER: Det er ikke aktuelt for EY å selge selskapets rådgivningsdel til TPG Capital. | Foto: Michael Coghlan/Flickr.com

EYs globale toppsjef avviser at det er aktuelt å selge rådgivningsdelen til det amerikanske kapitalfondet TPG Capital, som har uttrykt interesse for den.

Interessen ble omtalt av Financial Times tidligere denne uken.

– Vi mottar regelmessig henvendelser fra kapitalfond og andre investorer som uttrykker interesse for deler av EYs virksomhet. Det var tilfellet før «Project Everest» (EYs feilslåtte oppsplittingsplan – journ.anm.), og det vil skje også i fremtiden, skriver Di Sibio i en melding til partnerne i EY.

Financial Times har sett meldingen fra den globale toppsjefen.

– Henvendelsen var et uttrykk for interesse. Det har ikke vært nærmere dialog. Vi deltar ikke aktivt i noen transaksjoner, skriver Di Sibio.

TPG ønsker ikke å kommentere saken i Financial Times.

Di Sibio, som har ledet EY siden 2019, skal selv over i pensjonistenes rekker neste år, etter at oppsplittingsplanen som han skal ha vært arkitekten bak, strandet. Hvem som blir topplederens etterfølger, er foreløpig ikke klart.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også