Finansdepartementet har delt ut kontrakter verdt 400 millioner kroner – EY og Marstrand sikret seg en bit av kaken

Enkeltkontraktene til EY og Marstrand er verdt henholdsvis 40 millioner kroner og 56 millioner kroner.
VANT KONTRAKT: EY, som nylig flyttet til Stortorvet 7 i Oslo, vant Finansdepartementet-kontrakt. | Foto: Aleksander Simonsen Losnegård / AdvokatWatch
VANT KONTRAKT: EY, som nylig flyttet til Stortorvet 7 i Oslo, vant Finansdepartementet-kontrakt. | Foto: Aleksander Simonsen Losnegård / AdvokatWatch

Finansdepartementet har signert en rammeavtale med en rekke aktører. Rammeavtalen omfatter oppdrag/tjenester for kvalitetssikring av statlige investeringsprosjekter, opplyses det om i en Doffin-melding.

Anskaffelsens totale verdi er på 400 millioner kroner. Totalt er det inngått sju delkontrakter med sju ulike selskaper. EY og Marstrand er to av selskapene som er tildelt hver sin delkontrakt.

EYs kontrakt er verdt 40 millioner kroner, men det informeres om at den sannsynligvis blir satt ut til underleverandørene WSP Norge og Sintef.

Marstrands kontrakt er verdt 56 millioner kroner. Også denne kontrakten blir sannsynligvis satt til underleverandører. Den ene underleverandøren er Marstrand Advokatfirma, som primært vil være ansvarlig for/bidra til utførelsen av oppdrag relatert til følgende områder: kontraktstrategi, kontraktsoppfølging og juridiske forhold.

Den andre underleverandøren er Esong.

Selv om Finansdepartmentet er avtalepart for rammeavtalen på oppdragsgiversiden, kan også de andre departementene, inkludert Justis- og beredskapsdepartementet, gjøre avrop på rammeavtalen. Dette må imidlertid skje i fellesskap med Finansdepartementet.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også