BDO inngår samarbeidsavtale – skal bistå gründerbedrifter

Selskapet skal blant annet tilby gratis gratis veiledning til gründere. 
NY SAMARBEIDSPARTNER: BDO har inngått nytt samarbeid med Norinnova. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch
NY SAMARBEIDSPARTNER: BDO har inngått nytt samarbeid med Norinnova. | Foto: Stian Olsen / AdvokatWatch

Det deler BDO i et innlegg på LinkedIn. 

«Avtalen innebærer at partene samarbeider om å gi deltakerne i programmet Startup IX nødvendig innsikt i økonomiforståelse for oppstartsvirksomheter, samt å skape sterkere relasjoner mellom ansatte i bedriften og Norinnova til gjensidig nytte», skriver BDO. 

Norinnova er et kompetansemiljø innen utvikling av idéer fra forskning og innovasjon. De har tilhørighet i Nord-Norge, men jobber globalt. 

– Vi er begeistret for partnerskapet med Norinnova, som gir oss muligheten til å støtte gründere i deres økonomiske reise. Gjennom vårt faglige utviklingsprogram i Startup IX, ønsker vi å gi nødvendig økonomisk innsikt til oppstartsvirksomheter, sier Kim-Are Dønland, partner i BDO og leder ved Tromsø-kontoret, i meldingen. 

BDO skal tilby rådgivning, foredrag og gratis veiledning til Norinnova sine klienter. 

– Ved å være til stede med rådgivere under foredragene og tilby gratis veiledning, vil BDO bidra til å styrke gründeres forståelse. Dette partnerskapet er en unik mulighet til å hjelpe gründere med å takle sentrale utfordringer i oppstartsfaser, sier Asbjørn Lilletun, administrerende direktør i Norinnova AS.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også