BDO blir revisor for Norges Idrettsforbund

− Å få jobbe med NIF blir utrolig spennende. Jeg er veldig stolt over at de viser oss denne tilliten, sier Cathrine Sæther Karlsen, revisjonspartner i BDO.
NY AVTALE: Cathrine Sæther Karlsen, revisjonspartner i BDO, opplyser at de formelt ble valgt som Norges Idrettsforbund sin nye revisor på Idrettstinget. | Foto: BDO
NY AVTALE: Cathrine Sæther Karlsen, revisjonspartner i BDO, opplyser at de formelt ble valgt som Norges Idrettsforbund sin nye revisor på Idrettstinget. | Foto: BDO

− I anbudsrunden gjorde BDO et godt inntrykk. NIF ser frem til å bli bedre kjent med og etablere en god relasjon med BDO, sier Anita Pelsholen, økonomisjef i NIF, i en melding på BDO sine hjemmesider. 

BDO er forbundets nye revisor, etter å ha vunnet en anbudskonkurranse.

− Å få jobbe med NIF blir utrolig spennende, jeg er veldig stolt over at de viser oss denne tilliten. Vi ble formelt valgt som revisor på Idrettstinget, så nå gleder vi oss til å komme i gang, sier Cathrine Sæther Karlsen, partner på revisjon i BDO i meldingen.

NIF er paraplyorganisasjon for 55 særforbund, 11 idrettskretser, 328 idrettsråd og 9454 idrettslag. Det var etter to runder med presentasjoner at forbundets valg av ny revisor falt på BDO.

− Vi har en sterk posisjon i dette segmentet allerede. BDO er revisor for mange av de store organisasjonene i Norge, og NIF tilhører definitivt kategorien med de aller største. Innsikten vi har opparbeidet oss over mange år, håper og tror jeg vil komme NIF til nytte. Målet er jo at vi som revisor blir en god sparringspartner når NIF skal utvikle sin organisasjon videre, sier Karlsen.

Karlsen er revisjonspartner i BDO og leder for firmaets kontor i Asker & Bærum. Hun har jobbet i BDO siden 2005, da hun startet som revisormedarbeider. For fem år siden ble hun partner og gikk også inn som styremedlem i 2020. I fjor tok hun over som kontorleder for kontoret i Sandvika. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også