AdvokatWatch

Åpner eget advokatfirma i hjembyen

Etter flere år som advokat på Vestlandet har Gunhild Resen-Fellie flyttet tilbake til Indre Østfold og startet eget firma.

Advokaten har kontor i et næringsfellesskap i Askim sentrum. | Foto: Google Street View

Det skriver Smaalenenes Avis.

Gunhild Resen-Fellie fra Askim startet arbeidskarrieren i Oslo etter hun var ferdigutdannet i 2006. I 2012 ble hun dommerfullmektig i Bergen, og flyttet til Vestlandet.

Hun jobbet som dommerfullmektig i to år, og etter hun var ferdig startet hun i et advokatfirma i Bergen. Etter flere år på Vestlandet tok hun opp sin egen virksomhet som hun drev fra Telemark, før hun nylig gjorde retur til hjembyen Askim, skriver avisen.

Til Smaalenenes Avis forteller Resen-Fellie at hun hadde flere aktuelle alternativer for hvor hun ville ha advokatkontoret, men at det endte på Indre Østfold.

Advokaten tok kontakt med næringsforeningen Askimbyen og fikk mulighet til å få kontorplasser sammen med dem. Nå har hun kontorer i det nye næringsfellesskapet Kraft i Askim sentrum, hvor hun jobber med sin advokatsekretær, Eilen Nilsen.

Resen-Fellie forteller til avisen at da hun jobbet i både Bergen og Telemark hadde hun klienter med tilhørighet i Indre Østfold, og at det var den mest utslagsgivende da hun tok valget om å drive firmaet i Askim.

– Jeg snakket med en god klient som jeg har hatt i mange år, og fortalte at jeg trenger et råd om hvor jeg skulle fortsette å jobbe. Da fikk jeg beskjed om at han handler lokalt, og at han kom til å bytte advokat. Han er en klok mann, så da var saken avgjort, sier hun.

Han ga seg selv fem år på å lykkes med eget advokatfirma: – Jeg sitter her fortsatt i dag, så jeg tenker vi er i hvert fall på rett vei

Etablerer firmaets tredje advokatkontor 

Åpnet nytt advokatkontor på Sunnmøre 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch