Bistår laksegigant i forbindelse med varslet milliardbud

SalMar vil kjøpe en annen lakseoppdretter, NTS, for 15,1 milliarder kroner. BAHR og Thommessen har sentrale roller som juridiske rådgivere i prosessen.
BAHR holder til på Tjuvholmen. | Foto: Aleksander Losnegård
BAHR holder til på Tjuvholmen. | Foto: Aleksander Losnegård

Det var mandag ettermiddag, at det ble kjent at SalMar skal fremsette et frivillig tilbud om å kjøpe alle utestående aksjer i lakseoppdretteren NTS.

Budet er på totalt 15,1 milliarder kroner, og to advokatfirmaer er sterkt involvert i prosessen, ifølge en børsmelding fra SalMar.

BAHR er juridisk rådgiver til SalMar i forbindelse med tilbudet, mens Thommessen er juridisk rådgiver til aksjonærene som har forhåndsakseptert og støttet tilbudet fra SalMar.

Forhåndsaksepter for tilbudet er gitt fra aksjonærer, som eier cirka 23,6 prosent av utestående aksjoner i NTS, ifølge børsmeldingen. Støtteerklæringer for tilbudet er gitt fra aksjonærer som eier cirka 26,5 prosent av utestående aksjer, heter det videre i meldingen.

Da det ble kjent at SalMar skulle legge inn et bud, sendte verdens største lakseoppdretter Mowi ut en børsmelding, om at de dropper et varslet bud på 13,8 milliarder kroner på NTS.

«Vilkårene er ikke lenger tilfredsstilt», skrev Mowi i børsmeldingen.

Mowi har ikke opplyst om hvem de har engasjert som juridisk rådgiver.

BAHR forsterker OCEAN-gruppen med nysignering

Dette blir BAHRs tilholdssted i Bergen

Thommessen saksøkte oppløst selskap 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også