AdvokatWatch

BAHR forsterker OCEAN-gruppen med nysignering

André Ueland returnerer til forretningsadvokatbransjen.

Senioradvokat André Ueland i BAHR. | Foto: BAHR

Ueland er blitt senioradvokat i BAHR, og skal være tilknyttet den nye virksomhetsgruppen OCEAN, opplyser han selv i en LinkedIn-melding.

«Etter en rekke lærerike år i det offentliges tjeneste hos ombudsmannen, domstolen og kommuneadvokaten, vender jeg tilbake til den private forretningsadvokatbransjen. Og tilbake til de juridiske tema som opptok meg i starten av min karriere, nemlig bærekraftig verdiskapning langs kysten og i havet.», skriver Ueland, som legger til at han er «superglad og stolt» over å bli en del av OCEAN-teamet.

Ueland kommer fra Kommuneadvokaten i Bergen hvor han har jobbet siden april 2018. Han har også vært advokatfullmektig i Kluge i perioden januar 2012 til oktober 2014.

Dette er den andre signeringen til BAHRs OCEAN-team på kort tid.

Tidligere denne måneden ble det kjent at Ingvild Hasnes, som jobbet over ni år i Nærings- og fiskeridepartementet, skal jobbe som advokat i virksomhetsgruppen.

I oktober i fjor etablerte BAHR seg i Bergen. Satsingen i Bergen sammenfaller med at BAHR organiserer shipping, offshore, havbruk og marine forsikringer i OCEAN. Virksomhetsgruppen ledes av Geir Gustavsson, Anne Dahl Frisak og Lisa Marie Opdahl.

Olav Kyrres gate 22 blir for øvrig advokatfirmaets permanente tilholdssted i Bergen.

– At havbruksteamet ledes av en ung kvinnelig partner, var for meg personlig medvirkende til å velge nettopp BAHR som arbeidsgiver

Dette blir BAHRs tilholdssted i Bergen

BAHRs nye virksomhetsgruppe tar form: – En utrolig energibombe

BAHR henter Øystein Meland fra Wikborg Rein: – Skal også fungere som mentor og rollemodell for yngre kolleger

BAHR henter ny partner internt og samler havnæringene i en egen virksomhetsgruppe 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch