Ro Sommernes inngår avtale med Karnov

Advokatfirmaet får tilgang til den digitale rettskildetjenesten Karnov Lovkommentarer.
Partner Mathias Tveten (t.v.), partner Nils Holger Koefoed og senioradvokat Harald Sommernes i Ro Sommernes. Firmaet har nå undertegnet en avtale med Karnov. | Foto: Ro Sommernes
Partner Mathias Tveten (t.v.), partner Nils Holger Koefoed og senioradvokat Harald Sommernes i Ro Sommernes. Firmaet har nå undertegnet en avtale med Karnov. | Foto: Ro Sommernes

– Den store frykten er om motparten sitter på relevante rettskilder vi selv har misset. Med Karnovs oppdaterte lovkommentarer sikrer vi at klientene våre har tilgang til et komplett spekter av rettskilder, sier Mathias Tveten, partner i Ro Sommernes, til AdvokatWatch.

– I tillegg er det jo et stort pluss at tjenesten er tilgjengelig direkte integrert i Lovdata Pro. Karnov Lovkommentarer vil bidra til det viktigste vi gjør: Å levere verdi for våre klienter, fortsetter Tveten.

AdvokatWatch har tidligere omtalt at Bull, Simonsen Vogt Wiig, Wiersholm og Brækhus har signert avtaler med Karnov om tilgang til den digitale rettskildetjenesten Karnov Lovkommentarer.

Ro Sommernes-partner Nils Holger Koefoed og senioradvokat Harald Sommernes har begge bidratt som Karnov-forfattere.

Duoen fra advokatfirmaet har skrevet lovkommentarene til dekningsloven, konkursloven og rekonstruksjonsloven.

– Å få bidra med kunnskapsdeling er noe av det viktigste vi gjør i bransjen. Det har vært en stor glede å få bidra – og vi må takke den dyktige gjengen i Karnov for samarbeidet. Forhåpentligvis kommer alle brukerne av tjenesten til å oppleve verdi av bidraget vårt, sier partner Koefoed i forbindelse med avtaleinngåelsen.

Administrerende direktør i Karnov, Hans-Petter Nygård, gleder seg over at selskapet nå har fått nok et advokatfirma på kundelisten.

– Med bredt sammensatte forfatterteam fra øverste hylle kan Ro Sommernes være trygge på at lovkommentarene er av den kvaliteten man forbinder med Karnov, sier Nygård.

Karnov får Brækhus på kundelisten

Bull inngår avtale med Karnov

Signerer avtale om tilgang til digital rettskildetjeneste 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også