Sylte-advokat vil jobbe i kommune

Moss kommune mottok totalt 34 søkere til stillingen som kommuneadvokat.
Moss rådhus. | Foto: Erik Johansen / NTB
Moss rådhus. | Foto: Erik Johansen / NTB

Det skriver Moss Avis.

Det er 34 personer som har søkt på stillingen som kommuneadvokat i Moss kommune. Blant de søkende er det tre praktiserende advokater.

Safa Karakrah jobber som advokat i advokatfirmaet Sylte, som holder til i Kristiansand. Karakrah var ferdigutdannet jurist fra Universitetet i Oslo i 2012. Hun har bakgrunn fra blant annet UDI og Nav, før hun startet i Sylte, hvor hun særlig jobber med saker som gjelder familie og barn. Nå har hun søkt på stillingen som kommuneadvokat i Moss.

I mai pratet AdvokatWatch med eieren i Sylte, Olav Sylte, som fortalte at planen til firmaet videre var å ha færre ansatte og drive en mindre virksomhet enn hva de har gjort tidligere.

Det har også advokat Benedicte Brandt Birkeland, som jobber i Help Forsikring. Birkeland fra Barneadvokatene og UDI før hun startet i Help i 2020. Hun jobber hovedsaklig med barnerett, familie- og arv, samt saker etter opplæringsloven.

Advokat Lene Frykman har også søkt på stillingen som kommuneadvokat. Frykman driver i i dag eget advokatfirma. Hun fullførte sin master i rettsvitenskap ved Universitetet i Oslo i 2000. Fem år senere fikk hun sin bevilling og i 2006 startet hun for seg selv med Frykman Kramer advokatfirma.

På søkerlisten finner vi også politiadvokat Inger Skjeppe Salberg, som jobber ved Øst politidistrikt i Oslo.

Returnerer som kommuneadvokat

Forretningsadvokater vil jobbe i kommunal sektor

Flere advokater på søkerlisten til dommerjobb

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også