Konsulentfirma vant millionkontrakt

Bryn Aarflot skal tilby konsulentvirksomhet i forbindelse med patenter og opphavsrett til Universitetet i Sørøst-Norge. 
VANT AVTALE: Kristine Aarflot, daglig leder i Bryn Aarflot. | Foto: Bryn Aarflot
VANT AVTALE: Kristine Aarflot, daglig leder i Bryn Aarflot. | Foto: Bryn Aarflot

Det viser en kunngjøring i Doffin. 

IP-firmaet Bryn Aarflot vant rammeavtalen og skal nå tilby konsulentvirksomhet i forbindelse med patenter og opphavsrett til Universitetet i Sørøst-Norge (USN). 

«Anskaffelse av rammeavtale med en leverandør for levering av bistand og andre tjenester tilknyttet IPR-beskyttelse (patenter, design varemerker). USN ønsker støtte av et patentadvokatfirma som er pragmatisk og har erfaring med de teknologiområdene som er sentrale for USN som bl.a. mikro-nanoteknologi, prosess-, energi- og miljøteknologi, maritim teknologi og helseteknologi», skriver universitetet i oppdragsbeskrivelsen. 

Rammeavtalen har en varighet på to år med opsjon på forlengelse i ytterligere to år, ett år av gangen. Kontrakten har en total verdi på fire millioner kroner. 

I oktober ble det kjent at Bryn Aarflot slo seg sammen med IP Protector, hvor fusjonen formelt trådte i kraft 1. januar. I pressemeldingen beskrev firmaene blant annet at de besluttet å slå seg sammen for å danne et enda sterkere fagmiljø innen immaterialrett. 

Etter sammenslåingen har firmaet, som går under navnet Bryn Aarflot, over 60 ansatte. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også