Bryn Aarflot og Protector IP slår seg sammen

Det sammenslåtte selskapet vil hete Bryn Aarflot og ha over 60 ansatte.
Kristine Aarflot, som er daglig leder i Bryn Aarflot, og Petter Westnes, som er daglig leder i Protector IP, blir kollegaer når de to selskapene fusjonerer fra 1. januar 2023. | Foto: Bryn Aarflot / Protector IP
Kristine Aarflot, som er daglig leder i Bryn Aarflot, og Petter Westnes, som er daglig leder i Protector IP, blir kollegaer når de to selskapene fusjonerer fra 1. januar 2023. | Foto: Bryn Aarflot / Protector IP

«Vi har gleden av å kunngjøre at Protector IP og Bryn Aarflot har besluttet å slå seg sammen, for å danne et enda sterkere fagmiljø innen immaterialrett. Som følge av fusjonen blir vi et av de største IP-firmaene i Norge», heter det i kunngjøringen fra selskapene.

Fusjonen vil formelt tre i kraft 1. januar 2023.

– Bryn Aarflot og Protector IP utfyller hverandre godt, både når det gjelder fagkunnskap og kundesammensetning, sier Kristine Aarflot, som vil fortsette som daglig leder i Bryn Aarflot etter fusjonen.

– Teamene i Protector IP og Bryn Aarflot deler både verdigrunnlag og metodisk tilnærming til disse utfordringene. Vi er en perfekt match, sier Petter Westnes, daglig leder i Protector IP.

Mens Bryn Aarflot i dag tilbyr alt innen patentering og juridiske tjenester, tilbyr Protector IP tekniske og juridiske tjenester på alle nivåer innen de samme fagområdene. Det nye selskapet blir et av Norges største rådgivningsmiljøer innen immaterielle rettigheter.

I pressemeldingen skriver de to selskapene at «Beskyttelse og forvaltning av varemerker, design, patenter og andre IP-rettigheter, samt forebygging av snylting og misbruk, blir stadig viktigere».

Den norske rådgivningsbransjen for IP er ifølge kunngjøringen fra de to aktørene «i rask endring, med konsolideringer og store internasjonale aktører som inntar det norske markedet».

Fusjonen omtales som «et naturlig neste steg» for selskapene.

Styret i Protector IP: To advokater ut – én advokat inn

Ny advokatpartner i Protector IP: – Jeg synes det er veldig spennende å få mer eierskap til den jobben jeg gjør

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også