– I hele min levetid har det kun sittet en og en advokat på hver sin tue i byen. Jeg ville skape noe større

Tidligere Sjøding, Meling & Co-fullmektig, som startet opp sitt et eget advokatfirma i 2020, har nå fire andre medarbeidere på lønningslisten. 
ENEEIER: Kine Fusche Jenssen eneeier i advokatfirmaet hun etablerte i 2020. | Foto: Advokatfirmaet Fusche Jenssen
ENEEIER: Kine Fusche Jenssen eneeier i advokatfirmaet hun etablerte i 2020. | Foto: Advokatfirmaet Fusche Jenssen

Dagen etter pandemien traff Norge 12. mars 2020, registrerte Kine Fusche Jenssen Advokatfirmaet Fusche Jenssen AS, med forretningsadresse i Kongsberg.

– I hele min levetid har det kun sittet en og en advokat på hver sin tue i byen. Jeg ville skape noe større, sier Jenssen, som er både styreleder og daglig leder i firmaet, til Laagendalsposten om bakgrunnen for etableringen.

Jenssen, som tidligere har vært fullmektig i Sjødin, Meling & Co, forteller videre hva som var ambisjonene da hun startet opp.

– Fra dag én var målet på sikt å skape et kollegialt fellesskap. Målet var å hindre noe av den lekkasjen jeg så ut av byen til andre mellomstore advokatfirmaer, sier hun.

I tillegg til Jenssen selv består Advokatfirmaet Fusche Jenssen AS i dag av fire andre medarbeidere, som gjør at advokatfirmaet nå har sett seg nødt til å flytte til større lokaler i Storgata i Kongsberg.

I fjor omsatte advokatfirmaet for 1,5 millioner kroner, med et årsresultat på drøyt 290.000 kroner. 2023 blir imidlertid det første fulle driftsåret da hun kun jobbet 50 prosent i de foregående årene grunnet ulike årsaker, forklarer advokaten til avisen.

AdvokatWatch har spurt Jenssen om hvordan det ser ut hittil i år for advokatfirmaet.

– Vi ligger rundt den samme omsetningen nå som i hele 2022, men desto større utgifter med tanke på nyansettelser og flytting inn i nye lokaler, sier hun.

Jenssen har spesialisert seg innenfor rettsområdet eiendom, med hovedvekt på plan- og bygningsrett, men advokatfirmaet som helhet jobber bredt, opplyses det om.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også