To advokatfirmaer blant dem som har gitt til Mads Hansens innsamlingsaksjon: – Oppfordrer flere i bransjen til å bidra

Advokatfirmaet Teigstad og Advokatfirmaet Fusche Jenssen har valgt å støtte aksjonen som går til å gjøre julen bedre for barnefamilier med dårlig råd.
Advokatene Eirik Teigstad og Kine Fusche Jenssen | Foto: Advokatfirmaet Teigstad / Advokatfirmaet Fusche Jenssen
Advokatene Eirik Teigstad og Kine Fusche Jenssen | Foto: Advokatfirmaet Teigstad / Advokatfirmaet Fusche Jenssen

Det er Mads Hansen, tidligere fotballspiller og nå programleder i TV 2, som står bak innsamlingsaksjonen. Pengene går i sin helhet til Rett Fram Opplevelser, som 22 dager på rad arrangerer julefeiring for familier som ikke har råd og som 22. desember kjører ut julegaver.

Da innsamlingsaksjonen ble opprettet 1. desember, var målet 100.000 kroner. Det ble nådd på et par timer. Målet ble oppjustert til 1 million kroner. Senere ble det oppjustert enda en gang – til 5 millioner kroner.

Onsdag ettermiddag er det samlet inn nesten 4,9 millioner kroner.

Blant giverne finner vi en rekke prominente navn, inkludert de to bergensartistene Kyrre Gørvell-Dahll (bedre kjent som Kygo) og Alan Walker, fotballspillerne Tuva Hansen, Jørgen Strand Larsen og Jonatan Tollås Nation, komiker Kevin Vågenes og influenser Kristin Gjelsvik.

To advokatfirmaer er også på listen – Teigstad og Fusche Jenssen.

– Vi er mange som ønsker å hjelpe, men det er ikke alltid lett å vite hvordan. Jeg syntes det var fint av Mads Hansen å bruke sin påvirkningskraft til å ta initiativ til en løsning som gjør det lettere å hjelpe, forteller Eirik Teigstad, som driver Advokatfirmaet Teigstad.

– Julen handler om samhold, omtanke og raushet. Tusenvis av familier sliter med å få endene til å møtes i disse krevende tider, og for mange blir dette ekstra synlig i juletiden. Å kunne bidra til at flere kan få en god jul er en gave også for oss, fortsetter advokat Teigstad.

Advokat Kine Fusche Jenssen, daglig leder i Advokatfirmaet Fusche Jenssen, har også sett at julen i år blir spesielt vanskelig for mange.

– Det å hjelpe mennesker i en vanskelig situasjon har vært en driver for oppstarten av hele firmaet, og det var derfor helt naturlig å hjelpe der vi kunne, forteller Fusche Jenssen til AdvokatWatch.

Hun har tidligere vært fullmektig i Sjødin, Meling & Co.

– Der får man inn med morsmelka at alle skal høres, og man skal hjelpe der man kan, forteller Fusche Jenssen.

– Mads Hansen sitt prosjekt virket som et godt initiativ å følge. Målgruppen er viktig, i tillegg er innsamlingen underlagt mye offentlig oppmerksomhet, der vi kan se hvordan pengene når frem. Vi oppfordrer flere i samme bransje til å bidra med stort og smått. Alle bidrag betyr noe for de som trenger det mest denne jula, sier hun.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

UTENRIKSSJEF: Kaja Kallas tar over etter Josep Borrell som EUs utenrikssjef | Foto: Javad Parsa / NTB

Advokat er EUs nye toppdiplomat

UTVIDER: Advokatfirmaet på Sørlandet utvider partnerskapet. | Foto: Google Street View

Tilbake til tre partnere

For abonnenter

Les også