Flere advokatfirmaer gjennomfører kutt

De to advokatfirmaene Armstrong Teasdale og Katten Muchin Rosenman føyer seg inn i rekken over amerikanske advokatfirmaer som gjennomfører kutt. 
STORBY: Et av advokatfirmaene som nå gjennomfører kutt, Katten Muchin Rosenman, har base i Chicago. | Foto: AP Photo/Kiichiro Sato
STORBY: Et av advokatfirmaene som nå gjennomfører kutt, Katten Muchin Rosenman, har base i Chicago. | Foto: AP Photo/Kiichiro Sato

Det melder nyhetsbyrået Reuters, som skriver at de to amerikanske advokatfirmaene delte ut oppsigelsesvarsler i forrige uke. 

Armstrond Teasedale har hovedkontor i St. Louis og har omtrent 800 ansatte. Nyhetsbyrået melder at ledelsen nå har gitt avskjed til elleve advokater og 24 ansatte i administrasjonen. 

Chicago-baserte Katten Muchin Rosenman skal ifølge nyhetsbyrået ha tatt farvel med «et lite antall» ansatte, inkludert advokater. Advokatfirmaet har hatt omtrent 700 ansatte. 

«De raskt skiftende økonomiske forholdene de siste årene har vært utfordrende for mange av våre klienter, noe som nylig har redusert deres behov for noen av våre juridiske tjenester», heter det i en uttalelse fra Katten Muchin Rosenman, ifølge Reuters.

Armstrong Teasdale og Katten Muchin Rosenman er to av flere advokatfirmaer i USA som har startet oppsigelsesrunder i år på grunn av fallende etterspørsel. Flere av de store revisjons- og konsulentselskapene har også gjennomført kutt ved sine amerikanske kontorer. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også