«Advokatbord» i sving da det ble satt ny innsamlingsrekord under dugnad

I år var det Wiersholm som samlet partnere fra Norges fem største advokatfirmaer til næringslivsdugnaden i forkant av TV-aksjonen.
DUGNAD: Managing partner i Wiersholm, Morten Goller (i front), gikk sammen med partnere fra Schjødt, Wikborg Rein, Thommessen og Bahr for å samle inn penger til Redd Barna. | Foto: Wiersholm
DUGNAD: Managing partner i Wiersholm, Morten Goller (i front), gikk sammen med partnere fra Schjødt, Wikborg Rein, Thommessen og Bahr for å samle inn penger til Redd Barna. | Foto: Wiersholm

I forkant av TV-aksjonen den 22. oktober ble det tirsdag arrangert en dugnad hvor aktører fra næringslivet ringte rundt for å samle inn penger til Redd Barna. Representanter fra Norges fem største advokatfirmaer deltok.

– Sammen med Bahr, Thommessen, Schjødt, Wikborg Rein og flere titalls andre virksomheter ringte vår managing partner Morten Goller rundt til norsk næringsliv for å få inn flere donasjoner til Redd Barnas arbeid for barn og familier rammet av krig og konflikt, skriver Wiersholm på LinkedIn

I år var det Wiersholm som inviterte advokatfirmaene til å bistå med ringedugnaden, da de er hovedsamarbeidspartner med Redd Barna. I fjor var det Thommessen som tok initiativet, da TV-aksjonen samlet inn penger til deres samarbeidspartner Leger Uten Grenser. 

På LinkedIn takker Thommessen for invitasjonen til årets innsamling. 

– Veldig hyggelig at «advokatbordet» ser ut til å bli en tradisjon på TV-aksjonens næringslivsdugnad, skriver Thommessen videre. 

På «advokatbordet» satt Goller fra Wiersholm med partnerne Iselin Nybø fra Schjødt, Morten P. Smørdal fra Bahr, Ole Christoffer Ellingsen fra Thommessen og Arild Støren Frick fra Wikborg Rein. 

– Selv om vi i utgangspunktet er konkurrenter, så er det på ingen måte vanskelig å gå sammen om et felles mål når det dreier seg om å hjelpe barn i krig og konflikt, forteller Nybø til Advokatbladet, som også har omtalt saken. 

Totalt ble det samlet inn over syv millioner kroner under næringslivsdugnaden. Det er ny rekord.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også