Thommessen inngår nytt samarbeid

Advokatfirmaet blir medlem av Næringslivets Sikkerhetsråd, som har flere store norske selskap på medlemslisten. 
NYTT SAMARBEID: Thommessen inngår samarbeid med Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR), her ved spesialrådgiver i Thommessen, Hedvig Moe (t.v.), og direktør i NSR, Odin Johannessen. | Foto: Thommessen
NYTT SAMARBEID: Thommessen inngår samarbeid med Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR), her ved spesialrådgiver i Thommessen, Hedvig Moe (t.v.), og direktør i NSR, Odin Johannessen. | Foto: Thommessen

Det deler Thommessen selv på LinkedIn

Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR) jobber for å legge til rette for samarbeid på tvers av sektorer og bransjer. Det er med hensikt å kartlegge, forebygge og hindre de sikkerhetstrusler som næringslivet står overfor, skriver NSR på sine hjemmesider. 

– Sikkerhetsspørsmål er for viktig til at næringslivsaktørene skal måtte håndtere dem alene. Hvordan kan næringslivslederen være sikker på å gjøre det riktige i et så sammensatt trusselbilde? Hvordan forstå at egen virksomhet er en kritisk del av en verdikjede? Trusselbildet operasjonaliserer seg i næringslivet, og omverdensanalysen blir enda viktigere enn tidligere, forteller Odin Johannessen, direktør i NSR, i innlegget til Thommessen. 

NSR har flere av Norges største firmaer på sin medlemsliste, blant annet Equinor, Orkla, DnB, Norsk Hydro, Telenor og flere offentlige virksomheter. 

Nyeste medlem på listen er altså Thommessen, som skriver at det i en verden i rask endring er viktigere enn noen gang å være klar over hvilken regulatorisk og forretningsmessig risiko virksomheter er eksponert for. 

«Strategisk risikorådgivning og etterlevelse er derfor en viktig satsing i Thommessen, som ledes av spesialrådgiver Hedvig Moe. En viktig del av dette er å rådgi klientene våre med basis i trussel- og risikobildet rundt dem», skriver de. 

Moe forteller at det er riktig med medlemskap i NSR fordi NSR hjelper næringslivet med å forstå det sammensatte trusselbildet. 

– Vi rådgir våre klienter og da er kunnskapen NSR gir nyttig for oss, sier hun. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også