Går sammen for å tilby nytt produkt til små og mellomstore advokatfirmaer

Advisor og Adminkit har inngått et nytt samarbeid.
SAMARBEIDER: Daglig leder Rune Haraldsen i Advisor (til venstre), daglig leder Pål Reinert Bredvei i Adminkit og partneransvarlig Svein Erik Myhr i Adminkit. | Foto: Advisor / Adminkit
SAMARBEIDER: Daglig leder Rune Haraldsen i Advisor (til venstre), daglig leder Pål Reinert Bredvei i Adminkit og partneransvarlig Svein Erik Myhr i Adminkit. | Foto: Advisor / Adminkit

Sammen skal de tilby en helhetlig digital løsning til små og mellomstore advokatfirmaer. Målet med løsningen er å bidra til å forenkle daglig drift og øke produktiviteten ved å minimere tidsbruken på administrative oppgaver.

Ved å integrere all klienthåndtering i en skybasert plattform, skal det bli lettere å administrere klientrelasjoner, saksbehandling, og fakturering.

– Vårt samarbeid med Adminkit lar oss tilby en løsning som ikke bare digitaliserer, men også effektiviserer og automatiserer prosesser slik at advokater kan fokusere mer på sine klienter og mindre på generell administrasjon, forteller Rune Haraldsen, daglig leder i Advisor.

Pål Reinert Bredvei, som er daglig leder i Adminkit, er fornøyd.

– Vi er stolte over å kunne tilby løsninger som gjør hverdagen enklere. Adminkit sikrer at administrative oppgaver kan utføres på noen få minutter, noe som gjør vårt samarbeid med Advisor ekstra verdifullt, sier Bredvei.

Svein Erik Myhr, partneransvarlig i Adminkit, forteller om en god start.

– Vi har allerede knyttet gode relasjoner oss imellom og merker at vi treffer hverandre på et felles verdigrunnlag. Vi ser frem til et tett samarbeid som åpner opp for mange spennende muligheter fremover, uttaler Myhr.

Advisor ble etablert i 1992 og har over 50 ansatte i Norge, Sverige og Polen. Adminkit ble opprettet i 2020, holder til i Sandefjord og har i dag 17 ansatte.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også