IFLR 1000: Antall rangerte internadvokater øker

Fire internadvokater oppnår individuell rangering.
RANGERT: Peder Knudtzon, Ylva Cornelia Axelsen, Ragnhild Steigberg og Frode A. Berntsen. | Foto: Sands/Stian Olsen/Horisont Energi
RANGERT: Peder Knudtzon, Ylva Cornelia Axelsen, Ragnhild Steigberg og Frode A. Berntsen. | Foto: Sands/Stian Olsen/Horisont Energi

IFLR 1000-rangeringene for 2023 er nå offentliggjort, og ikke overraskende domineres listen av de store advokatfirmaene, både når det gjelder firma- og individuelle rangeringer. Bahr har klart flest individuelle rangeringer med 27, etterfulgt av Schjødt (23) og Wiersholm (21).

I fjor var Ragnhild Steigberg, som i dag er juridisk direktør i Swedbank, den eneste individuelt rangerte internadvokaten. Hun er rangert i år også. Steigberg har tidligere jobbet som advokat i Bahr, Clp og Handelsbanken.

Steigberg får imidlertid selskap av tre andre internadvokater i år.

Frode A. Berntsen er chief legal officer i Horisont Energi, noe han ble i mai 2022. Han kom da fra partnerskapet i Simonsen Vogt Wiig hvor han hadde vært i over ni år.

Den tidligere Sands-partneren Ylva Cornelia Axelsen er nå group general counsel i Waterise. Selskapet har utviklet en metode for å avsalte sjøvann, ved å bruke norsk undervannsteknologi. Hun har også bakgrunn som advokat i Haavind og Ro Sommernes.

Peder Knudtzon er legal counsel i klassifikasjonsselskapet DNV. Han har tidligere vært partner i Sands og senioradvokat i Wiersholm. Hos sistnevnte var han i over tolv år.

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også