Disse advokatene er verdt å se opp for, ifølge Chambers

Fem advokater omtales som «associates to watch» i Chambers Europe 2023.
RANGERT I CHAMBERS EUROPE 2023: Elisabeth Lian Haugsdal (øverst fra venstre), Nora Bratheim, Annina Luterbacher, Sofie Komissar og Harald Sommernes. | Foto: Wiersholm/Wikborg Rein/Bahr/Haavind/Ro Sommernes
RANGERT I CHAMBERS EUROPE 2023: Elisabeth Lian Haugsdal (øverst fra venstre), Nora Bratheim, Annina Luterbacher, Sofie Komissar og Harald Sommernes. | Foto: Wiersholm/Wikborg Rein/Bahr/Haavind/Ro Sommernes

Torsdag ble årets utgave av Chambers Europe offentliggjort, og advokatfirmaene nølte ikke med å presentere resultatene fra disse på både LinkedIn og egne nettsider.

Rangeringene er i hovedsak basert på advokatfirmaenes egne tilbakemeldinger om ting de har jobbet med, samt feedback fra klienter og andre i bransjen. Chambers gjør også sine egne vurderinger, og ratingbyrået har hatt møter med de ulike advokatfirmaene underveis i prosessen.

I likhet med firmarangeringene, er det også gjengangere som dominerer de ulike individuelle rangeringene, men det er også noen flere advokattalenter som trekkes frem og er rangert som «associates to watch». 

Dette er advokater som anerkjennes for sitt arbeid i bakgrunnen som en bidragsyter til store avtaler, ifølge Chambers. Totalt er det snakk om fem advokater fra fem ulike firmaer.

Innen corporate compliance og undersøkelser er senioradvokat Annina Luterbacher rangert.

Videre er partner Sofie Komissar i Haavind rangert innen entreprise. Hun kom nylig til advokatfirmaet fra Bahr, så hennes arbeid stammer fra tiden hos sin gamle arbeidsgiver.

Fast advokat Nora Bratheim i Wikborg Rein er rangert innen immaterialrett.

Elisabeth Lian Haugsdal, som rykket opp til partner i Wiersholm ved nyttår, er rangert innen konkurranserett/antitrust.

Til slutt er også senioradvokat i Ro Sommernes, Harald Sommernes, rangert innen kategorien restrukturering/insolvens.

Her kan du se samtlige rangeringer i Chambers Europe 2023.

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

!
Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også