Disse tre blir partnere i Deloitte Advokatfirma

Tre medarbeidere i Deloitte Advokatfirma blir partnere fra og med onsdag.
Fredrik Vestli (f.v.), Eirin Helen Hauvik og Fredrik Falbach. | Foto: Deloitte Advokatfirma
Fredrik Vestli (f.v.), Eirin Helen Hauvik og Fredrik Falbach. | Foto: Deloitte Advokatfirma

Daglig leder Rolf J. Saastad i Deloitte Advokatfirma opplyser på LinkedIn, at selskapet tar opp tre nye partnere onsdag.

Fredrik Vestli, som er basert i Oslo, blir en av de nye partnerne.

– Vestli bistår løpende en rekke større norske og internasjonale virksomheter som har ulike toll- og avgiftsrelaterte utfordringer med grenseoverskridende varehandel. Han bistår alt fra praktisk veiledning i forbindelse med toll- og avgiftsbehandlingen, til klage- og rettsaker mot myndighetene, forteller Saastad.

Den neste som blir partner er Eirin Helen Hauvik, som holder til i Bergen.

– Hauvik har spisskompetanse innen personvern, IT-rett og immaterialrett, og arbeider daglig med personvernsrettslige problemstillinger og kontrakter i alle faser, herunder anskaffelser, utarbeidelse av kontrakter og maler, forhandlinger, kontraktsoppfølging og tvisteløsning, skriver Saastad.

Den tredje og siste som blir partner i Deloitte Advokatfirma i denne omgang, er Fredrik Falbach, som befinner seg i Tønsberg/Grenland.

– Falbach har over ti års erfaring med merverdiavgift både fra offentlig og privat sektor, og har betydelig kunnskap om merverdiavgift innenfor eiendomsbransjen samt eiendomsskatt. Hans filosofi er at rådgivning skal være løsningsorientert, konkret og effektiv, opplyser Saastad.

De tre kommer i tillegg til June Marit Tangen, som ble ny partner i advokatfirmaet i mai. Hun kom da stillingen som juridisk direktør i Kyndryl, og har også jobbet i den juridiske avdelingen til Oslo Børs.

I et intervju med AdvokatWatch i samme måned, fortalte den nye lederen for Deloittes M&A-satsing at hun har to målsettinger.

Deloitte har i tillegg tatt opp tre nye revisjonspartnere.

De er Marianne Eriksrud (Drammen), Øystein Nyeggen Olsrud (Gjøvik) og Geir A. Helle (Førde), opplyser selskapet i en pressemelding.

Den nyansatte lederen for Deloittes M&A-satsing har to målsettinger: – Jeg var umiddelbart fanget av hele jobben

Senioradvokat i Deloitte blir juridisk direktør: – Han er kjent som en advokat som er opptatt av å levere merverdi i sine bidrag

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også