AdvokatWatch

Senioradvokat i Deloitte blir juridisk direktør: – Han er kjent som en advokat som er opptatt av å levere merverdi i sine bidrag

Etter mange år i Deloitte, blir Christoffer Nicolaisen ny juridisk direktør i Omtre.

Ny juridisk direktør i Omtre, Christoffer Nicolaisen. | Foto: Omtre

Det opplyser Omtre, som er et rådgivende selskap innenfor bærekraftige bygg og helsirkulære verdikjeder i tre, i en pressemelding. Selskapet ble etablert i 2020, og har kontorer på Hønefoss, i Uvdal og på Ås.

Ifølge pressmeldingen vil Nicolaisen jobbe tett med daglig leder og førsteamanuensis Kristine Nore og forretningsutvikler Urda Ljøterud Haglund.

Ser fram til lære nye ting

Nicolaisen har siden 2011 vært senioradvokat og director i Deloitte Advokatfirma hvor han de siste årene har arbeidet med eiendomsutviklingsprosjekter, anskaffelser og kontraktsforhandlinger innenfor IPR og IT og med transaksjoner.

Nicolaisen har også tidligere bakgrunn fra Statnett, IT-bransjen og pressen.

– I rollen som forretningsadvokat i Deloitte har jeg fått være med på å tilrettelegge for gode prosesser basert på gjeldende juridiske rammer, og å bidra inn i dialog mellom ulike eiendomsaktører og politisk ledelse, sier Nicolaisen.

– Samtidig kjenner jeg godt til den overordnede utviklingen innenfor bærekraft og kravene som vil stilles av både lovgiver og bransjen fremover. Det skal bli spennende å bidra fremover med nye løsninger fra innsiden, og samtidig få brukt min samlede kompetanse og erfaring. Jeg ser også frem til å lære masse fremover, fortsetter han.

–  Å få med en så dyktig og erfaren jurist i dette arbeidet er kjærkomment

Daglig leder Kristine Nore sier hun ser fram til å få Nicolaisens praktiske fagkompetanse, engasjement og dedikasjon med på laget.

– Han er kjent som en advokat som er opptatt av å levere merverdi i sine bidrag, og kjenner eiendomsbransjen godt, sier Kristine Nore, daglig leder i Omtre AS.

Omtre administrerer prosjektet SirkTRE, som har som ambisjon å firedoble ombruket av trevirke de neste ti årene ved å etablere en helsirkulær verdikjede for tre.

–  Å få med en så dyktig og erfaren jurist i dette arbeidet er kjærkomment ikke bare for oss i Omtre, men vil komme SirkTRE-samarbeidet til gode som helhet. Sirkulærøkonomien er i skjæringsfeltet mellom eiendomsjus, kontraktsrett og intellektuelle rettigheter, og vi er glade for å ha sikret oss en svært kompetent, topp motivert og fremtidsrettet lederressurs, avslutter Nore.

Hun forlater lederstilling i Deloitte og blir partner i Simonsen Vogt Wiig: – Vil bli et perfekt tilskudd med sin spisskompetanse

Senioradvokatens innlegg på LinkedIn har skapt enormt engasjement 

Deloitte skal levere internrevisjon for Stortinget: – Fordel at internrevisjonen tilhører et større fagmiljø 

Mer fra AdvokatWatch

Les også

Siste nytt

Stillinger

Se flere stillinger

Se flere stillinger

Siste nytt fra EiendomsWatch

Siste nytt fra FinansWatch