Haavind henter senioradvokat fra Sands

Etter seks år i Sands går Armin Mehaj nå til Haavind, hvor han blir senioradvokat og en del av deres entrepriserettmiljø. 
NY JOBB: Armin Mehaj forlater Sands og går til Haavind. | Foto: Haavind
NY JOBB: Armin Mehaj forlater Sands og går til Haavind. | Foto: Haavind

Det deler firmaet selv i en melding på sin hjemmeside. 

Armin Mehaj har jobbet i Sands siden 2016, men hadde fra 2020 til 2021 en periode som dommerfullmektig ved Romerike og Glåmdal tingrett. Året etter han kom tilbake til Sands fra å være dommerfullmektig, rykket han opp og ble senioradvokat. 

Mehaj startet hos Sands etter fullført master i rettsvitenskap ved Universitetet i Bergen, hvor han i løpet av sin studietid var på utveksling ved University of Southampton. Nå forlater Mehaj Sands og går til Haavind, hvor han fortsetter i rollen som senioradvokat. 

I Haavind blir han en del av firmaets team for entrepriserett og vil primært jobbe med rådgivning og tvisteløsning innenfor bygg- og anleggsbransjen.

Mehaj har også erfaring med forhandlinger og prosessoppdrag for retten innenfor kontraktsrett, eiendomsutvikling og større byggeprosjekter, herunder sluttoppgjørstvister.

– Haavind har en helt fantastisk gjeng med dyktige advokater og er også kjent for å ha et svært hyggelig sosialt miljø. Jeg ser virkelig frem til å bli en del av teamet her og gleder meg til å jobbe med noen av de største og mest spennende prosjektene vi har i Norge, sier Mehaj i meldingen på Haavind sin hjemmeside. 

Del artikkel

Meld deg på vårt nyhetsbrev

Vær i forkant av utviklingen. Få informasjon om det siste fra bransjen med vårt nyhetsbrev.

Vilkår for nyhetsbrev

Forsiden akkurat nå

Les også